El Barça Sorli Discau resol al descans (2-7)

Hoquei patins

17.10.2008 21:17

El primer equip d’hoquei patins ha debutat a la Lliga europea amb victòria per 2-7 a la pista de l’Iserlohn alemany. Amb un 0-5 al descans, el partit ja s’ha definit.

El primer partit a la lligueta inicial de la Lliga europea d’hoquei patins ha tingut menys història de la que preveia el Barça Sorli Discau. Els homes de Quim Paüls han sortit molt concentrats per intentar no veure’s sorpresos per un equip, l’Iserlohn, que, tot i ser teòricament inferior en potencial, ha fet reforços per oferir una bona imatge tant a la Bundesliga com a Europa.

Però el vigent campió alemany no ha pogut respondre al nivell exhibit pels blaugranes. En 25 minuts el Barça ja ha deixat el matx vist per a sentència.

Un magnífic xut de cullera de Lluís Teixidó ha obert el marcador al minut 8. El defensa ha entrat al cinc titular i ha estat un dels grans referents defensivament i ofensivament. També ha estat a l’aguait Carlos López. El màxim realitzador a hores d’ara del Barça Sorli Discau ha tornat a marcar. I per partida doble. El primer dels seus gols ha estat el 0-2, sumat al minut 10. Ara bé, la jugada l’ha feta Teixidó i Carlitos, molt hàbil, ha acabat tocant la pilota i l’ha introduïda finalment.

Els blaugranes no han baixat de pistonada. I des del minut 18 fins al 22 del primer període han caigut tres dianes amb firma visitant. López, en una acció personal, David Páez, amb un xut llunyà, i Borregán, també completant una jugada de Lluís Teixidó, han deixat sense més arguments la plantilla germànica.

Parcial de 2-2 al segon temps

Quim Paüls ha decidit començar la segona part amb el júnior Lluís Ferrer. El jugador del planter ha tingut una actuació molt sòbria i ha estat incisiu en jugades d’atac. Malauradament, no ha pogut marcar.

En canvi, l’Iserlohn ha pogut aprofitar per inaugurar el seu compte. Fonseca ha fet pujar l’1-5 als set minuts de la represa.

Però el Barça ha continuat treballant. Lluís Ferrer ha servit una bola molt bona i Carlos López l’ha convertida en el sisè gol barcelonista quatre minuts després del gol alemany.

Al tram final de partit Pereira ha aconseguit el segon gol de l’Iserlohn. Borregán ha tancat el marcador tot just a continuació. El capità ha jugat amb una mà i ha clavat el 2-7 definitiu.

El Barça Sorli Discau suma els primers punts a Europa. La segona jornada continental tindrà lloc al Palau Blaugrana el 15 de novembre contra el Roncato Patí Vic. L’equip de Ferran Pujalte debuta demà, dissabte, contra el Valdagno italià a Vic.

Descans i entrenaments

El Barça Sorli Discau torna demà, dissabte, a la tarda a Barcelona. Els blaugranes disposaran de tot diumenge per descansar. I, a partir de dilluns, l’equip disposarà d’una setmana completa per treballar amb calma, fet inèdit en un inici de temporada atípic i molt congestionat de partits.

ERG ISERLOHN, 2
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7

ERG Iserloh (0+2):
Glowka, Nuñez, Bender, Pereira (1), Paczia –cinc inicial–, Carvalhno, Fonseca (1), Milewski.

FCB Sorli Discau (5+2): Tarrés, Páez (1), Panadero, Teixidó (2), López (2) –cinc inicial–, Masoliver, Ferrer, Borregán (1).

Gols: 0-1, Teixidó (8’); 0-2, López (10’); 0-3, López (18’); 0-4, Páez (19’); 0-5, Teixidó (22’); 1-5, Fonseca (32’); 1-6, López (36’); 2-6, Pereira (46’); 2-7, Borregán (47’).

Àrbitres: Taranioux i Podevir (FRA).

Assistència: 1.800 espectadors.