A base de concentració

05.02.2011 20:05

Per a Xavi Pascual, la serietat amb què ha afrontat el seu equip el partit ha sigut clau per sumar la setzena victòria en 16 partits de Lliga Asobal. El retorn a la competició ha estat a ple rendiment.

El Mundial de Suècia ha tingut una factura ben positiva. “Hem estat seriosos des del primer moment i hem agafat un avantatge considerable de 4-5 gols ràpidament, marge que ens ha ajudat a dominar el partit”, ha resumit Xavi Pascual. Per a l’entrenador del Barça Borges, la posada en escena del seu equip contra el Torrevella ( 25-34 ) i el joc durant els 60 minuts ha estat molt bo.

“Sempre hi ha el dubte, perquè el grup no ha treballat junt durant molt de temps per intentar trobar els mecanismes novament, tot i que tenim jugadors de qualitat”, reconeix Pasqui. A més, el rival sempre hi és i el Torrevella, històricament, ha complicat molt els partits, malgrat que l’estadística és favorable als blaugranes: “És un equip que intenta jugar de manera pausada, tot el contrari a la nostra filosofia. Però avui hem estat molt bé pel que fa a la concentració”.

Pascual també ha tingut paraules de reconeixement per als dos joves jugadors Gonzalo Pérez de Vargas i Aitor Ariño, que han disposat de minuts en el tram final del partit.
Pascual ha destacat la concentració del seu equip a Torrevella (Foto: Arxiu - FCB)
L’Arrate, divendres
El pròxim partit del Barça Borges serà divendres 11 de febrer, a les 18.30 h. I és que el Palau viurà una tarda de bon esport. Primer amb l’handbol i, posteriorment, amb el futbol sala. Els de Marc Carmona reben el Gestesa Guadalajara (21 h).