El Barça Borges torna amb força (25-34)

05.02.2011 19:37

El Barça Borges ha reprès la competició a la pista del Torrevella amb força i serietat en una pista feixuga. El paper de Saric a la porteria i els gols de Rutenka, màxim realitzador, han posat les bases del triomf blaugrana.

Amb una sortida seriosa, els homes de Xavi Pascual han encarrilat molt bé la visita a la pista del Torrevella. En el primer partit de l'any, el primer després del Mundial de Suècia, el Barça Borges ha marcat les diferències ràpidament i continua líder sòlid de l’Asobal.

L'entrenador blaugrana ha comptat amb un sobri Saric i amb l'efectivitat golejadora de Siarhei Rutenka que, amb vuit gols, ha estat el màxim realitzador del partit. Gonzalo Pérez de Vargas i Aitor Ariño, els júniors, han tingut minuts de joc.

Arrencada forta

2010-10-19_FCB_BORGES_-_CUENCA_2016_004.JPGLa sortida del Barça Borges ha estat ideal. Sense esquerdes en defensa i directes a gol, les diferències s’han obert de seguida. El Torrevella, tot i intentar tallar l’hemorràgia, només s’ha pogut apropar a quatre gols en començar el segon temps.

La concentració dels blaugranes s’ha palpat de seguida. Daniel Saric només ha encaixat 19 gols dels 44 llançaments alacantins. Mentre la porteria blaugrana estava ben coberta, doncs, en atac Siarhei Rutenka ha armat el braç i ha acabat amb vuit gols de 10 llançaments.

I temps per als joves

Amb un partit ben controlat, i sense cap por pel fet que els seus homes es relaxessin després de tornar del Mundial, Xavi Pascual ha donat minuts als júniors. El porter Gonzalo Pérez de Vargas ha fet el relleu a Saric, cobrint sobradament l’expedient. I el jove Aitor Ariño també ha estat a la pista durant 10 minuts sense desentonar.

Precisament, en el tram final de partit, el Barça Borges ja havia condemnat el Torrevella a la derrota. Els onze gols de màxima diferència en el minut 44 (15-26) confirmaven la victòria del líder, que ho continuarà sent una setmana més i assaboreix el retorn a l’Asobal i l’estrena del 2011 amb un regust molt agradable.

TORREVELLA, 25
FC BARCELONA BORGES, 34

Torrevella (11+14):
Pejanovic, Peciña (2), Rochel (-), Lykke (1), Pellitero (2), David Cuartero (4), Fernández (1) –set inicial– Simonet (1), Diego Simonet (5), Matías (9).

FC Barcelona Borges (16+18): Saric, Sarmiento (1), Ugalde (3), Rutenka (8), Rocas (2), Oneto (5), Igropulo (4) –set inicial– Pérez de Vargas (ps), Entrerríos (-), Sorhaindo (4), Romero (2), Nagy (5), Ariño (-), Jernemyr (-).

Parcials (cada cinc minuts): 1-5, 2-6, 5-10, 6-13, 8-14, 11-16 (descans), 13-18, 15-22, 16-26, 19-28, 22-31, 25-34.

Àrbitres: García i Fernández.