FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

12.12.2009 21:21

Pascual: "Aquest resultat reforça l'equip"

Verònica Díez


Per a l'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, el 36-30 aconseguit davant el CAI Aragó reforça l'equip. "Guanyar ara el CAI de sis gols no és fàcil", afegeix el tècnic blaugrana.


La valoració de l'enfrontament és positiva tant per a l'entrenador com per als seus jugadors que coincideixen a destacar el bon treball en la segona meitat, clau per aconseguir el triomf . Pascual, Igropulo i Rutenka han parlat amb Barça TV i la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat) i aquestes han estat les seves declaracions.

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges

"És lògic patir moments de dificultat quan jugues amb bons equips. Ells han demostrat que venien molt preparats i han donat el 100% per guanyar. Aquest resultat reforça l'equip. Crec que guanyar ara el CAI de sis gols no és fàcil. Hem fet una molt bona segona part. "

"Durant la primera part l'equip ha pecat de falta de concentració en moments defensius decisius, però, a la segona part, hem corregit aquest aspecte i les coses han sortit bé."

Konstantin Igropulo, jugador de FC Barcelona Borges

2009-12-01_FCB_BORGES_-_CBM_TORREVIEJA_005.jpg"Era un partit complicat. Crec que tots els equips que s'enfronten al Barça s'encoratgen i mostren la seva millor cara. Aquesta victòria ha estat molt positiva per a nosaltres. "

"A la primera part no hem estat bé en defensa, que és el principal. Crec que aquest ha estat el nostre pitjor error, la resta crec que no han estat importants. "

"És el meu primer any en aquesta Lliga i lluny del meu país, però per a mi aquestes bones actuacions personals en els últims partits són molt importants."

"Vull donar les gràcies a tots els components de l'equip perquè m'estan ajudant moltíssim i em fan la meva adaptació a l'equip molt fàcil."
Pascual: “Aquest resultat reforça l'equip“
Siarhei Rutenka, jugador del FC Barcelona Borges
"A la segona part la clau va ser que en defensa vam estar més forts i, si funcionem en aquest aspecte, és molt difícil guanyar-nos."

"Crec que vam començar la Lliga amb una sèrie de partits en què les coses no van del tot bé. Per sort, en les últimes jornades hem trobat la bona línia i  ens ha donat més confiança. Si seguim així, en la segona volta encara tenim moltes coses a dir i la Lliga no està decidida. "


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana