12.12.2009 20:06

La segona part decideix un partit disputat (36-30)

Verònica Díez

El Barça Borges ha guanyat el seu últim partit de la primera fase al Palau davant el CAI Aragó. Un enfrontament molt disputat i en el qual la segona part ha estat clau per al triomf blaugrana. Igropulo, Rutenka i Ugalde han estat els més destacats.

El partit s'ha complicat durant la primera meitat, en la qual el FC Barcelona no ha aconseguit desmpallagar-se del seu rival en cap moment. De fet, han estat els aragonesos els que han controlat el partit. Amb un 17-18 al descans els blaugranes han plantejat una segona part molt més agressiva tant en defensa com en atac. En el minut 17, i gràcies a un parcial de 6 a 0, el partit ha quedat sentenciat.

El CAI es resisteix

2009-12-12_FCB_BORGES_-_CAI_BM_ARAGON_006.jpgPartit complicat durant els primers minuts per al FC Barcelona Borges. El CAI ha sortit a guanyar i ha estat el primer a marcar les primeres diferències. La combinació Stankovic-Arhenius ha fet molt de mal als blaugranes. Mentre el lateral dret ha repartit el joc, el pivot ha estat el jugador que ha portat la veu cantant en la finalització. Rutenka ha estat el blaugrana més destacat juntament amb Igropulo, que ha afusellat des dels 9 metres la porteria contrària.

La igualtat a la pista ha estat evident durant tota la primera meitat i, només en la recta final (min 27 ) els de Mariano Ortega han amenaçat amb anar-se'n al marcador, però, al final, només s'ha quedat en un avís i s'ha arribat al descans amb un 17 a 18.

I arriba el millor Barça

El descans els ha anat bé als de Xavi Pascual. Cristian Ugalde ha empatat només començar el segon període i, a partir d'aquest moment, el FC Barcelona ha arrencat i ha deixat arraconat el CAI. La defensa ha millorat i la porteria ha acompanyat durant tot el període l'equip.

Rutenka ha seguit incomodant Malumbres. Un parcial de 3 a 0 avisava els d'Aragó (21-19). Però el millor encara havia d'arribar. Konstantine Igropulo ha mostrat la seva millor versió i ha liderat un parcial de 6 a 0 en el minut 17 que ha sentenciat l'enfrontament (31-24).

Durant els últims minuts, l'equip català s'ha dedicat a controlar el joc, a mantenir la seva superioritat amb tranquil·litat i atacant els punts forts del seu rival.

FC BARCELONA BORGES, 36
CAI ARAGÓ, 30

FC Barcelona Borges (17+19): Saric (Barrufet, p.s.); Tomás (4), Igropulo (8, 3p.), Garabaya (3), Jernemyr (0), Boldsen (0), Ugalde (5) -set inicial-, Iker Romero (4, 2p.) Hansen (0), Oneto (1), Nagy(0), Rutenka (8) i Sarmiento (3).

CAI BM Aragó (18+12): Malumbres (Pablo Hernández, p.s.); Cartón (4,2p.), Stankovic (3), Arrhenius (6), Sergio Ruiz (0), Grebenar (4), Stojanovic (3, 1p) –set inicial- Larsson (6), Prendes (3), Maqueda (1) i Lamadrid (0).

Àrbitres: Rodríguez Rodríguez i Fernández Fernández.

Parcials: 3-4, 7-6, 9-9, 12-12, 15-15, 17-18; 22-21, 25-24, 28-24, 33-25, 34-28, 36-30.