FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.10.2009 19:57

Ritme de bojos

www.fcbarcelona.cat


Victòria importantíssima per a un FC Barcelona Borges contra el Kolding en què els blaugranes han imprès un ritme de vertigen. El Barça encara té opcions de quedar primer de grup a la Lliga europea.


Xavier Pascual, l’entrenador del FC Barcelona Borges, Victor Tomás, autor del gol 6.000 en Lliga europea i Siarhei Rutenka, autor de 12 gols en el partit, valoren la victòria ( 46-36 ).

Xavier Pascual, entrenador FC Barcelona Borges

“Ha estat un partit a un ritme infernal, que els dos equips ens hem trobat a gust corrent i ens hem oblidat una mica de les tasques defensives.”

“Davant d'això hem mostrat que el nostre atac ha estat molt bé, que el contraatac també ha estat bé. Ens han plantejat diferents sistemes defensius que els hem anat atacant sense dificultats, però hem tingut problemes en defensa sobretot en el replegament, tot i que ja ho sabíem, perquè ells juguen molt bé en les situacions de 3 contra 3 i 2 contra 2 i ens han fet mal.”

“El que no crec que sigui normal és que acabem amb un marcador tant alt. El ritme de partit que els dos portem ha estat molt semblant al de pretemporada.“

2009-10-17_FCB_BORGES_-_KIF_KOLDING_031.JPG“Karlsson és un jugador que sempre ens dóna molts problemes, perquè les dues torres que tenim nosaltres són molt més grans, tot i que a la segona part hem pogut aturar-lo una mica. Crec que hem fet un partit excepcional en atac.”

“El Víctor és un jugador extraordinari i ho estem veient, no només a cada partit, sinó a cada entrenament i cada dia. És un jugador que està creixent i que no sabem on té el límit, esperem que sigui molt lluny.“

“Rutenka avui ha fet un gran partit. Independentment dels gols de penal, s'ha jugat la cara i ha estat molt bé. No vull destacar aquests dos jugadors, perquè hi ha hagut gent, com Joachim Boldsen, que no fa gols però en defensa s'ha posat l'equip a l'esquena, o Rubén Garabaya que fan una tasca molt més sacrificada.”

Víctor Tomás, jugador FC Barcelona Borges

“Tot sigui per ajudar a l'equip. Com que l'equip ha defensat bé a la segona part, un dels meus punts forts és el contraatac i s'ha pogut sortir bé al contraatac.”

“M'han arribat moltes pilotes i en principi són gols fàcils. En un altre partit que no puguem contraatacar tant li tocarà probablement a un primera línea fer més gols.”

“Ara tots els partits són importants després de la derrota a casa contra el Kiel. El primer era aquest després de la desfeta a casa i a seguir endavant i intentar guanyar tot el que queda.”

Siarhei Rutenka, jugador FC Barcelona Borges

“Destaco el coratge de tot l’equip. Tots els gols que he fet ha estat perquè l’equip hi confiava.”

“Hem guanyat al final de molta diferència. Però també ens han fet molts gols de contracop.”
Fotos: Àlex Caparrós
Fotos: Àlex Caparrós
Mateo Garralda, jugador Kolding
“Ens ha costat molt organitzar-nos defensivament perquè ens faltaven dos defenses naturals. Tant per les pèrdues de pilota com en alguns detalls tàctics en defensa els hem resolt malament i se’ns ha escapat el partit. Ara mateix, el Barça Borges és molt superior a nosaltres.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana