FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.04.2010 00:02

Pascual: "Ha estat un partit lleig"

Verònica Díez


Amb aquestes paraules ha descrit l'entrenador del Barça Borges, Xavi Pascual, el partit que ha jugat aquest divendres el seu equip davant el Reyno de Navarra San Antonio. El tècnic ha destacat la gran actuació a la porteria de Daniel Saric.


Entrenador i porter han parlat amb els mitjans de comunicació en finalitzar el partit . Tots dos coincideixen que ha estat un partit complicat, però ja esperaven aquest tipus d’enfrontament. Han opinat d'això i de més temes.

Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona Borges

"Ha costat molt perquè sabíem que costaria molt. Ens estan costant molt els partits. Nosaltres quan aconseguim bons resultats és perquè els lluitem i els treballem. "

"Ja érem conscients que jugàvem contra un equip que estava en un bon moment de forma i que costaria, i així ha estat."

"Hem tingut sort amb l'actuació de Saric que, durant la primera part, sobretot, ha estat extraordinari."

"Ha estat un partit lleig. Crec que hem començar molt bé, però i ha hagut algunes coses que han enterbolit el partit. A partir d'aquí, ha estat tot una mica com 'descongelat', un partit en què semblava que hi entràvem, però ells estaven igual. "

"No es pot donar la culpa a ningú i menys als àrbitres. És un tema dels nostres equips i ens hem d'acostumar al fet que, a vegades, s'equivoquen en alguna cosa. Ho hem d'acceptar, forma part del joc. "
Pascual: “Ha estat un partit lleig“
Daniel Saric, jugador del FC Barcelona Borges
"Hem fet un partit bastant complicat, amb molts errors en atac. En defensa hem estat bastant durs i, al final, hem tirat endavant el partit gràcies en gran part al contraatac, que és la nostra força. "

"És un partit més que havíem de disputar, però ha estat bonic de jugar i de poder gaudir."

"Hem tingut una mica de mala sort, perquè hem fet passades que han estat desencertades i ells ho han utilitzat per jugar al contraatac. Crec que l'actitud i la concentració l'hem tingut durant tot el partit."


Comparteix a

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana