09.04.2010 22:31

L'exhibició de Saric acaba en triomf (34-28)

El Barça Borges ha guanyat el Reyno de Navarra San Antonio en un partit en què Daniel Saric amb 24 aturades ha estat el millor. Ell ha marcat la diferència i finalment i després de molt lluitar, el Barcelona s'ha fet amb el triomf.

L'enfrontament ha estat molt igualat durant pràcticament tot el partit. Únicament en la recta final, el Barça ha aconseguit deixar de banda la mala sort de cara a porteria i ha donat al San Antonio on més li fa mal. Saric, Hansen i Juanín han estat els homes clau del partit i han estat els encarregats de donar l'empenta necessària al FC Barcelona Borges per acabar emportant-se la victòria.

No entra la pilota

2010-04-09_FCB_BORGES_-_REYNO_NAVARRA_SAN_ANTONIO_005.jpgLa primera meitat ha estat marcada per l'actuació estel•lar de Saric sota pals, el bon treball de la defensa blaugrana, però també per la falta d'encert de cara a porteria de l'equip de Xavi Pascual. No hi havia manera, la pilota no entrava. El Barça Borges ha començat amb força, molt agressiu, amb dos gols consecutius i deixant durant sis minuts el seu rival sense marcar. Això feia preveure un control absolut del conjunt català. Però si a l'àrea blaugrana les coses estaven sortint bé, en el camp contrari la sort no estava del costat del Barcelona.

Nikcevic avançava als navarresos en el minut 14 de la primera meitat, però un temps mort just després demanat pel tècnic del Barça Borges ha fet reaccionar per un moment a l'equip. Tant és així que a deu minuts per al descans, Mikkel Hansen ha marcat el màxim avantatge amb el 8 a 5. Abans de tancar el primer temps el FC Barcelona ha tornat a tenir problemes i fins i tot el Reyno de Navarra ha tornat a aconseguir l'avantatge amb el 11 a 12 de Fernando Hernández. Finalment s'ha sentenciat la primera part amb un 13 a 12.

Més acció

2010-04-09_FCB_BORGES_-_REYNO_NAVARRA_SAN_ANTONIO_016.jpgEn el segon temps s'ha viscut més tensió a la pista. Després d'uns primers minuts en què la igualtat s'ha mantingut reflectida a l'electrònic, ha arribat l'hora de l'equip de Pascual. Albert Rocas augmentava a quatre els gols favorables al seu equip amb el 20 a 16. Els gols començaven a arribar. Els alts i baixos s'han mantingut, però el Barcelona ha estat més contundent en el seu joc.

Saric ha seguit marcant la diferència des de la porteria i Juanín ha estat el que més sort ha tingut amb el gol, sobretot a la contra. Precisament ell mateix i al contracop ha deixat el marcador en 30 a 24, màxima del matx. Guardiola s'ha convertit aleshores en la millor opció dels de Chechu Villandea, però no ha pogut amb el millor Barça del partit durant els últims cinc minuts.

FC BARCELONA BORGES, 34
REYNO DE NAVARRA SAN ANTONIO, 28

FC Barcelona Borges (13+21): Saric; Miralles (2), Nagy (4), Jernemyr (0), Noddesbo (1), Garabaya (1), Ugalde (1), -set inicial-, Rutenka (1p), Sarmiento (3), Boldsen (0), Hansen (9, 2p), Rocas (5), Juanin (7, 1p.) i Gonzalo Pérez de Vargas (p.s.)

Reyno de Navarra (12+16): Besirevic (Ristanovic); Nikcevic (9), A. Aguirrezabalaga (2), Eloy González (2), Ruesga (6, 1p.), Jurkiewicz (0), Mindeguía (1) -set inicial- Dominikovic (0), Guardiola (4) F. Hernández (2), V. Alvárez (2) i Nikolic (0).

Àrbitres: Casado Fernández (Com. Andaluz) y Vera Ávila (Com. Andaluz).

Parcials: 2-0, 3-2, 5-5, 8-5, 10-8, 13-12; 17-15, 20-18, 23-21, 26-24, 30-25, 34-28.