FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

21.09.2008 16:49

De menys a més

Verònica Díez


L'entrenador del FC Barcelona Borges ha valorat el treball del seu equip en el partit davant el Keymare Alemeria. El tècnic ha comentat que el seu equip es va trobar amb problemes en els primers moments, però després tot va anar rodat.


Després d'un 21 a 36 que els ha donat la segona victòria de la Lliga i la primera fora de casa, els blaugranes estan contents. De moment les coses van bé i això ajuda a afrontar amb més il·lusió cada nou compromís. Cadenas també té clar que el Keymare Almeria era un dels equips que els podia posar les coses fàcils.

El rival dóna problemes

L'equip andalús està travessant una mala època. Així ho ha explicat Manolo Cadenas: “A priori era un dels rivals més fàcils de l'Asobal. No té plantilla per jugar a la Divisió d'Honor, per les circumstàncies que va patir al final de la passada campanya”. Malgrat això, el Keymare Almeria ha demostrat que és un gran lluitador. “Encara que nosaltres siguem un equip més fort, ens va costar entrar en el partit, però al final del primer temps ja vam agafar avantatge i el vam mantenir fins al final”, ha exposat l'entrenador del Barça Borges.

Aprofitant per rotar

En el partit davant els d'Almeria Manolo Cadenas va aprofitar per rotar els seus jugadors i donar descans als que normalment tenen molts minuts. Iker Romero i Juanín García en són un exemple, tal com afirma el tècnic: “Iker (Romero) no va jugar gaire temps, perquè prefereixo que no forci a causa de les seves molèsties. De tota manera, va estar molt bé en la definició i el repartiment del joc. Cristian Ugalde va tenir més minuts, i vaig deixar descansar Juanín (García).”

Proves amb el 5-1

Dissabte el tècnic blaugrana va voler provar un altre sistema defensiu. Del 6-0 va passar al 5-1. “El primer temps ens va costar una mica més perquè vam canviar de defensa (5-1) i no hi estem gaire acostumats”, ha afirmat. El 6-0 ha funcionat de meravella fins ara, però, segons Cadenas: “Un equip ha de tenir recursos. Un és el de tenir diferents sistemes defensius.”

De menys a més
Ciudad Real, campió de la Supercopa europea
El BM Ciudad Real s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Supercopa d'Europa en guanyar el Veszprem per 32 a 28. El Kiel ha aconseguit la tercera posició.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana