20.09.2008 20:42

Primers dos punts a domicili (21-36)

El FC Barcelona Borges ha sumat els seus primers dos punts en pista contrària aquesta temporada. Els blaugranes han guanyat el Keymare Almeria per 21 a 36. Cadenas ha donat l'oportunitat de debutar al juvenil barcelonista Álvaro Ruiz.

El Barça Borges ha guanyat amb comoditat el conjunt andalús. Malgrat això, durant la primera meitat els d'Almeria no s'han quedat enrere i han sabut respondre als de Barcelona. A la segona part s'ha vist un conjunt català més encertat. Producte d'això ha estat el gran avantatge amb el qual s 'ha trencat el partit. Álvaro Ruiz ha jugat a la seva terra i, a més, ha marcat.

Trepitjant fort

El FC Barcelona Borges ha començat el partit trepitjant fort. Un parcial de 0 a 3 ha marcat les primeres diferències per al conjunt català. Joachim Boldsen ha estat l'artífex de dos d'aquests gols. El Keymare Almeria s'ha refet d'aquest ensurt inicial i aviat s'ha posat a l'alçada del Barça Borges. Al minut 13 els locals han deixat el marcador en 7 a 8, però Víctor Tomás i Jesper Noddesbo han tornat a aconseguir avantatjar el seu equip en tres gols (7-10).

Nagy i Noddesbo, mà a mà

Laszlo Nagy i Jesper Noddesbo han estat els protagonistes de la recta final del primer temps. El primera línia i el pivot s'han mogut còmodament per la pista i han ajudat el seu equip a marcar les distàncies. Ells han marcat dos dels tres gols que completaven un altre parcial de 0 a 3 i que ha deixat l'electrònic en 9 a 14. Mikkel Hansen i Joachim Boldsen s'han unit als seus dos companys. Hansen ha estat un dels màxims golejadors de la primera part amb quatre dianes, igual que Nagy i Noddesbo. Boldsen, amb tres, ha estat el següent a la llista.

L'Almeria es queda enrere

En qüestió de nou minuts el Barça Borges s'ha posat deu gols per davant dels locals. Rubén Garabaya ha marcat llavors el 15 a 25, el seu tercer gol consecutiu. Justament aquesta diana ha donat pas a un parcial de 0 a 3 per als barcelonistes, que han estat imparables. Víctor Tomás ha fet el 15 a 27, i de nou els de Manolo Cadenas han deixat el Keymare sense marcar. Un parcial de 0 a 4 ha convertit el partit en un autèntic espectacle de color blaugrana (16-31).

Debut d'Álvaro Ruiz

El jugador del juvenil blaugrana Álvaro Ruiz ha debutat aquest dissabte amb el primer equip. Per a ell ha estat doblement especial. I és que, a més de jugar a la màxima categoria, el jugador ho ha fet davant la seva exafició i a casa seva. Per si això fos poc, el jove barcelonista ha marcat un gol, el 20 a 35, al minut 26. El seu company Joachim Boldsen ha sentenciat el partit amb el 21 a 36 final.
KEYMARE ALMERIA, 21
FC BARCELONA BORGES, 36

Keymare Almeria: Hector Marcos, Guillaume Roche (3), Manuel Rodríguez (2), Adrian Crowley (2), Alejandro Criado (2), Javier Bertos (1), Juan José Ruesga (2), set inicial, Ismael Safiani, Aaron Moya, Alexanre Tiomentsev (6), Eloy Félez (1), Jose Pedro Da Cruz (2), Eloy González i Ricardo Amérigo.

FC Barcelona Borges: Víctor Tomàs (3), Rubén Garabaya (5), Venio Losert, Cristian Ugalde (2), Laszlo Nagy (6), Joachim Boldsen (3), Mikkel Hansen (7), set inicial, Jesper Noddesbo (7), Juanín García, David Barrufet, Iker Romero, Magnus Jernemyr, Albert Rocas (2) i Álvaro Ruiz (1).

Parcials: 1-3, 3-6, 7-9, 9-13, 11-15, 12-19; 13-22, 15-25, 16-28, 18-32, 19-34, 21-36.

Àrbitres: Pedro Vicente Fuertes i Antonio Martín.