FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

17.09.2008 15:46

Un debut en positiu

Meritxell Infante


Boldsen, Hansen i Jernemyr van deixar una bona impressió en el seu debut davant l’afició blaugrana. El Palau Blaugrana va agrair la seva actuació en la primera jornada contra el Valladolid.


Els tres nous fitxatges del FC Barcelona Borges debutaven contra el Valladolid ( 30-25 ) al Palau davant l’afició blaugrana amb nervis i emoció. Tots tres hi havien jugat com a visitants, però fer-ho vestint la samarreta blaugrana va ser molt diferent. “Estava una mica nerviós, però va sortir un bon partit”, afirma Jernemyr. Per Hansen va ser un partit molt especial: “El públic es va portar de manera fantàstica. A més, vam aconseguir una victòria i això sempre és important”.

Adaptar-se a una nova competició

fcb-valladolid_x11x.jpgJernemyr i Boldsen es van perfilant com un binomi bàsic a la defensa. Però davant el Valladolid els van assenyalar dues exclusions a cadascun per la seva forma de fer-ho. “Forma part de la meva feina”, assegura, convençut, el suec. “S’ha de tenir en compte que sóc una figura defensiva i que estic contínuament en contacte amb el rival. És possible que el primer dia, pels nervis, fes coses que normalment no faria, però no hi ha cap problema a rebre exclusions”, afegeix.

Jernemyr va jugar dues temporades al Torrevella i coneix més o menys la forma d’arbitrar a la Lliga Asobal. Boldsen, per la seva banda, comença a conèixer una mica com funciona: “Ho fan molt diferent que a Alemanya i Dinamarca, però m’he d’acostumar perquè no vull estar sempre exclòs. Però forma part del joc.”

Rols definits

hansen-fcb-valladolid_x2x.jpgEls tres jugadors escandinaus han entrat amb bon peu a l’equip i tenen clar quins són els seus rols. Mikkel Hansen és un llançador nat, però espera “millorar en els llançaments exteriors, en el joc de conjunt i com a jugador respecte a l’any passat”. Si el jove danès és atac, Magnus és pura defensa: “Crec que dono molta energia a l’equip en defensa. A més, en el canvi defensa-atac, vaig a la banqueta i rebo les instruccions de l’entrenador, que, un cop a la pista, les transmeto als meus companys”.

Boldsen, amb una àmplia experiència i una versatilitat pràctica, aporta de tot una mica. “El meu rol, juntament amb Magnus, és consolidar una forma de defensa. En atac, fer encara millors els meus companys i que l’Iker no hagi de jugar sempre els 60 minuts”, explica el central danès.
Un debut en positiu
Barallant-se amb l’idioma
El principal handicap per a tots tres jugadors és l’idioma. De moment s’entenen amb els seus companys en anglès. Hansen i Boldsen ja estan rebent classes per adaptar-se ràpid i Jernemyr està refrescant el seu castellà, que coneix de quan va jugar al Torrevella.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana