FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.09.2008 12:44

Guanyar amb la constància

www.fcbarcelona.cat


La victòria davant el Pevafersa Valladolid va ser una nova lliçó per a l’equip de Manolo Cadenas. No van jugar tan bé com a la Supercopa, però van aprendre que amb constància i confiança es poden resoldre els partits per molt que es compliquin.


Tot i guanyar un dels rivals més directes a la Lliga Asobal, el Pevafersa Valladolid, a la primera jornada ( 30-25 ), els blaugranes no es mostraven del tot satisfets del partit que havien fet, ja que havien patit més del compte per aconseguir la victòria a casa. Però el Barça Borges s’esperava un rival dur i difícil al davant i assumien que haurien de patir.

Mantenir la línia

fcb-valladolid_x3x.jpgDavid Barrufet ho tenia clar al final del partit. “Ha costat, però sabíem que el Valladolid té un gran equip. Era més o menys el previst. Han marcat un ritme molt fort. Els últims cinc minuts sí que teníem el partit més controlat, però sabíem que ens costaria”, afirmava el porter blaugrana, que va esdevenir clau en la victòria final amb les seves aturades.

Per Barrufet, la clau de la victòria va ser “la consistència i la confiança. Encara que a la segona part ens han empatat, hem continuat mantenint la bona defensa, el bon atac i la confiança en nosaltres mateixos”. El capità blaugrana assegura que és “la línia que cal seguir tot l’any”.

Millor a la Supercopa

Juanín Garcia advertia que no havien jugat amb la mateixa determinació amb què van guanyar al Ciudad Real a la Supercopa: “Era difícil repetir aquell partit perquè vam estar molt bé en defensa, gairebé perfectes. Amb el Valladolid ens ha costat agafar aquest to en defensa, però crec que hi ha hagut ratxes a la segona part que hem estat molt bé, hem ajudat molt a la porteria.”
Guanyar amb la constància
El porter-jugador
Juan Carlos Pastor va repetir una estratègia que ja va fer servir amb la selecció, fer que un jugador de camp cobreixi la porteria quan estan amb inferioritat numèrica. Cadenas coneixia aquest recurs: “Pastor m’ho havia comentat abans de fer-ho amb la selecció. També ho havíem preparat una mica i Barrufet ens havia dit com fer-ho. En certs moments és arriscar, però és valent i pot ser útil.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana