25.10.2011 11:23

Llorenç Tarrés

Després d’enfrontar-se consecutivament a El Pozo i l’Inter Movistar, el conjunt blaugrana té a curt termini dos compromisos més de màxima exigència: el duel al Palau contra Triman Navarra i la visita al Fontes do Sar.

Doble sessió pensant en el Xota
L’equip blaugrana ja treballa pensant en el proper compromís de Lliga. Aquest dimarts s’exercitarà al Palau a les 12 del migdia i repetirà treball, de caire més físic, a partir de les vuit del vespre. Dimecres i dijous farà una única sessió per preparar el partit de divendres contra el conjunt d’Imanol Arregui.
El calendari ha deparat un mes d’octubre molt exigent per al Barça Alusport, que consecutivament ha visitat una de les pistes més complicades de la Lliga, la del Benicarló, i s’ha enfrontat als dos grans rivals, El Pozo de Múrcia i l’Inter Movistar. Però el Tourmalet no s’ha acabat, tot al contrari. Queden dues proves molt exigents a curt termini.

Divendres visita el Palau el Triman Navarra, un dels rivals que tradicionalment provoca més maldecaps als blaugranes, com demostra l’agònic 4-2 de la temporada passada, amb dos gols a l’últim minut. Els navarresos, a més, arriben llançats, en tercera posició, amb sis victòries i un empat en els últims set partits. La setmana següent, l’equip visitarà el Fontes do Sar, la pista del Lobelle Santiago, un altre escenari dels més difícils i on l’equip de Carmona ha disputat grans partits aquestes últimes temporades.

2011-10-16_FCB_ALUSPORT_-_ELPOZO_MURCIA_FS_031.jpgDos empats de gran valor

El balanç d’aquest intens mes d’octubre fins ara és força positiu, amb un triomf força contundent a Benicarló ( 1-5 ) i dos empats agònics, lluitats i treballats que han permès mantenir el liderat. Contra El Pozo, el Barça Alusport va aixecar un partit impossible per acabar empatant a cinc gols . Contra La Màquina Verda, aquest dissabte, l’empat ( 1-1 ) es pot considerar el resultat més just després de 40 minuts molt durs en terres madrilenyes, en un partit que els blaugranes van afrontar sense els lesionats Lin, Igor i Saad Assís.