Carmona: “Volíem marcar diferències al principi”

29.09.2011 19:12

Satisfet pel debut. Marc Carmona ha destacat el “partit seriós” que han fet avui els seus jugadors a Letònia, ja que al seu parer l’equip no s’ha contagiat del joc rival i ha pogut repartir minuts.

Pas de gegant del Györ
El Györ hongarès, rival aquest divendres del Barça Alusport, ha aconseguit una important victòria davant l’amfitrió, el Nikars Riga (4-7) en l’altre partit de la primera jornada. El triomf col·loca el conjunt entrenat per Artur Fernando Dos Santos a un pas de la classificació ja que en tindria prou guanyant el modest Leotar Trebinje i que el Barça Alusport puntués contra el conjunt local.
Marc Carmona s’ha mostrat molt satisfet, especialment per la manera com l’equip ha sortit a pista davant un Leotar Trebinje clarament inferior: “Hem sortit molt endollats al partit. La nostra intenció era marcar diferències al principi; ho hem fet i això ens ha permès rotar tots els jugadors i repartir minuts”, ha explicat l’entrenador del Barça Alusport, content pel debut i pel poc desgast generat.

“Hem respectat el rival en tot moment”, ha volgut destacar també un Carmona que per tot plegat dóna una nota molt positiva a l’esperat debut: “Objectiu complert”. El tècnic reconeix que als minuts final “possiblement hem abaixat una mica el ritme però hem fet 40 minuts seriosos i ens hem contagiat poc del seu ritme”.

Finalment, Carmona ha assenyalat que la diferència de gols també era un aspecte a tenir en compte: “En cas de possibles empats sempre és positiu aconseguir un marcador com el d’avui”.