Torras, especialista en obrir el marcador

Futbol sala

25.01.2011 15:22

Jordi Torras, especialista en obrir el marcador

Meritxell Infante

El blaugrana Jordi Torras ja ha marcat el primer gol en sis ocasions aquesta temporada a la Lliga. Amb quinze gols, l’ala-tanca blaugrana ja és el segon màxim golejador de l’equip i la seva habilitat obrint el marcador esdevé sinònim de victòria.

Sense voler-ho, Jordi Torras s’ha especialitzat en obrir el marcador amb el primer gol del partit. Aquesta temporada ja ho ha fet en sis ocasions, i en totes, sis, a més, el Barça Alusport ha acabat enduent-se la victòria. L’última vegada, sense anar més lluny, va ser diumenge en el partit davant el Pozo Múrcia (6-1), on va marcar un ‘hat-trick’. “També és casualitat. Amb la selecció també em passava i amb Inter l’any passat. Si tens sort pot sortir i de moment ha estat així”, explica Torras.

Quatre gols abans del minut 5

2010-11-19_FCB_ALUSPORT_-_REALE_CARTAGENA_015.jpgPer sortir amb els ulls ben oberts des del primer segon o per fam d’encarrilar el partit quan abans millor, el cas és que Jordi Torras ha sorprès a un grapat de porters en el que portem de temporada. En quatre de les sis ocasions ha estat abans d’arribar al minut 5. El més matiner, davant el Pozo, en el primer minut de joc, i el que més s’ha resistit, davant el Cartagena (6-3) , que va trigar 15 minuts en arribar. Molts d’ells han estat en partits amb rivals directes, com l’equip murcià, a la pista de l’Inter (1-2) o en el derbi amb Marfil Santa Coloma (8-0).

Defensiu però golejador

Tot i tenir un perfil més defensiu, Torras està destacant a l’equip blaugrana per la seva capacitat golejadora. L’ala-tanca blaugrana ja és el segon màxim golejador del Barça Alusport, després de Wilde, i en el setè de la Lliga. De fet, Torras ja ha marcat quinze gols, els mateixos que va aconseguir en tota la fase regular amb l’Inter la temporada passada.

“No és la meva feina, però estic aportant gols i estic sorprès”, assegura Torras, que posa per davant de tot a l’equip:“Mentre anem sumant i marcant per a l’equip tot va bé”.

Jordi Torras també va obrir el marcador contra elPozo. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
Millor gol de la jornada
A més de fer els primers gols, Torras també s’encarrega de donar espectacle amb ells. L’1-0 que va marcar contra elPozo diumenge, una espectacular voleia amb cama esquerra, ha estat escollit millor gol de la jornada per la LNFS. “A part de marcar, l’important és que la gent que ve disfruti i si pots marcar els millors gols, millor”, afirma el blaugrana.