15.01.2009 10:41

Javi Rodríguez i Cristian, protagonistes

La selecció espanyola es va imposar Holanda per 1 gol a 5 en el segon dels dos partits amistosos que ha disputat aquesta setmana. Javi Rodríguez va contribuir a la victòria amb dos gols en un partit on Cristian va sortir de titular.

Si dimarts van ser els blaugranes Fernandao i Carlos Muñoz alguns dels golejadors de la selecció espanyola en el primer partit contra Holanda , ara li ha tocat el torn a Javi Rodríguez. El capità del Barça Mobicat i de la selecció espanyola va ser l’autor dimecres al vespre de dos dels cinc gols que van aconseguir els jugadors de José Venancio López.

Cristian, titular

QM3D9497.jpgPerò Javi Rodríguez no va ser l’únic blaugrana protagonista en aquest partit. El porter Cristian Domínguez va sortir en el cinc inicial, deixant Juanjo, el porter d’ElPozo Múrcia a la banqueta. De fet, en l’equip inicial, José Venancio va alinear tres jugadors del Barça Mobicat: Cristian, Javi Rodríguez i Fernandao. El quart blaugrana present en la convocatòria de la selecció espanyola, Carlos Muñoz, va sortir minuts després.

Golàs del capità

Des de ben inici, el domini va ser per al conjunt visitant. L’exblaugrana Torras va inaugurar el marcador, i només un minut després Javi Rodríguez va ampliar distàncies. El capità va protagonitzar una gran acció individual superant dos rivals i finalment el porter Rozembeck. Borja i Torras, de nou, van deixar el 0 a 4 en el marcador a la mitja part.

A la represa, la selecció espanyola va mantenir el nivell del primer temps. Javi Rodríguez va sentenciar el partit al minut 30, amb el cinquè i definitiu gol. A dos minuts per al final, la selecció holandesa va aconseguir el gol de l’honor, mitjançant El Ghannouti.

Viatge cap a Madrid

La selecció espanyola viatja aquest dijous cap a Madrid, on els quatre jugadors del Barça Mobicat es retrobaran als seus companys d’equip. Des d’allà viatjaran tots plegats fins a Segòvia, on aquest divendres a les 21:00 h juguen contra el Caja Segòvia.

HOLANDA, 1
ESPANYA, 5

Holanda: Rozembeck, Didi, El Ghannouti, Nejari, Thies –cinc inicial-, Selbach, El Allouchi, Touzani, Lindenberg, Attaibi, Hakkens.

Espanya: Cristian, Javi Rodríguez, Ortiz, Torras, Fernandao -cinc inicial-, Álvaro, Carlos, Borja, Lin, Juanra, Matamoros y Juanjo.

Gols: 0-1, Torras (3’); 0-2, Javi Rodríguez (4’); 0-3, Borja (8’); 0-4, Torras (12’); 0-5, Javi Rodríguez (30’); 1-5, El Ghannouti (38’)

Àrbitres: Van Helvort i Gronnman (Holanda).