14.01.2009 11:06

Tres gols blaugrana contra Holanda

La selecció estatal de futbol sala va golejar Holanda per 6 a 2 en el primer amistós abans del Preeuropeu que es disputarà a Badajoz al març. Fernandao amb dues dianes i Carlos Muñoz, amb una, van ser els golejadors blaugrana.

En el partit disputat a Utrecht, els vigents campions d’Europa i subcampions del món van deixar clara la seva superioritat des del principi. En només 20 segons, el blaugrana Fernandao va obrir el marcador i va repetir als dos minuts. El 2 a 0 que aconseguia el golejador del Barça Mobicat es veia ràpidament ampliat en el mateix minut 3 amb un gol de Carlos Ortiz.

Muñoz marca el sisè

El quart gol d’Espanya, obra del debutant Matamoros, va arribar després d’un córner servit per Javi Rodríguez. Amb el 0-4 s’arribava al descans. A la segona part, Holanda va fer una tímida reacció amb dos gols. El gol que tancava la golejada dels de José Venancio López el marcava el blaugrana Carlos Muñoz al minut 30.

La fitxa
2-Holanda: Rozembeck; Neijari; El Allouchi; Lindenderg; Thies (cinc inicial); El Ghannouti; Attaibi; Hakkens; Hoolsema; Didi; Touzani.

6-Espanya: Juanjo; C. Ortiz; Torras; J. Rodríguez; Fernandao (cinc inicial); Álvaro Aparicio; Carlos Muñoz; Juan Ramón Calvo; Borja Blanco; Ángel Velasco; Jorge Matamoros; Cristian.

Gols: 0-1, Fernandao (min.1); 0-2; Fernandao (min.3); 0-3, Carlos Ortiz (min.3); 0-4, Matamoros (min.17); 0-5, Carlos Ortiz (min.23); 1-5, Thies (min.26); 1-6; Carlos Muñoz (min.30); 2-6, Thies (min.39).

Àrbitres: Gronman (Finlàndia) i Weijers (Holanda).