FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

21.05.2008 00:49

“Divendres veurem un Barça diferent”

Cristina Collado


S’ha fallat en defensa i ha faltat potència a l’atac. El Barça Senseit reconeix que s'han comès errades en el primer partit de semifinals. “Veurem un Barça diferent”, adverteix Carmona amb vista al segon enfrontament.


Autocrítica és el que sortia del vestidor blaugrana després del partit (5-2) . Els jugadors i el cos tècnic han reconegut que l’equip va fallar en certes facetes del joc. No han estat tan bé en defensa com ho estaven fent en els darrers partit, ni tampoc han estat tan encertats de cara a porteria. Així ho reconeixien després del partit, alhora que advertien que el pròxim enfrontament al Palau Blaugrana serà molt diferent: “En el pròxim partit veurem un Barça diferent”.

Aquestes són les declaracions d’alguns dels protagonistes:

Marc Carmona

“No estem contents, no hem fet un bon partit, no hem ajustat bé la defensa, en atac hem estat molt tímids, amb poca profunditat. Però de la mateixa manera que vam acabar a Benicarló amb un resultat molt contundent, només era un 1-0, ara també. Estic segur que en el pròxim partit veurem un partit diferent. Molt més semblant al de l’eliminatòria de quarts que al d’avui.”

“Hem provat amb Fernandao. Tenia molèsties i ha vist que no podia continuar. Evidentment és una baixa molt important, però tot i la baixa crec que podríem haver fet més del que hem fet amb Fernando.”

“Esperem dissabte fer-ho molt millor, perquè sinó no tindrem opcions. A veure si som capaços d’igualar l’eliminatòria. Del que estic segur és que veurem un equip molt diferent.”

Javi Rodríguez

qm3d5697.jpg“No hem estat a l’alçada esperada. L’Interviú ha estat superior en tot. Això és només un partit. Igual que quan vam jugar a Benicarló sabíem que no havíem guanyat l’eliminatòria, ara tampoc l’hem perdut. Han de venir al Palau i allà serà totalment diferent. Hem de donar més de nosaltres si volem forçar el tercer partit.”

“A casa estem molt més recolzats per l’afició. Serà un partit molt maco de viure al Palau i forçarem el tercer partit.”

Chico

“La defensa no ha estat tan bé com en altres partits, per això al principi el marcador ha estat tan diferent. Esperàvem un partit més igualat, no ha estat com nosaltres volíem. Ara hem de girar full i intentar el pròxim partit guanyar per forçar el tercer partit.”

“De cara a porteria també hem estat una mica negats. La baixa de Fernando, que suposa més possessió de pilota a porteria contrària, l’hem trobat a faltar. Hem de superar com sigui la pressió de marcar més gols i atacar més i esperem que el pròxim partit sigui així.”

“Normalment entrenem tots dos (Javi i i Chico) el porter-jugador. Com que no teníem Fernando, Javi ha fet la posició de Fernandao i jo de porter-jugador. Qualsevol dels dos entrenem cada setmana per fer-ho bé i al final hem pogut fer dos gols, tot i que no ha estat suficient.”
“Divendres veurem un Barça diferent”
Fernandao
El pivot brasiler ha sortit al terreny de joc després del primer gol dels madrilenys. La seva entrada en pista s’ha notat força, ja que el Barça Senseit ha aconseguit més profunditat a l’atac. Tot i això, l’Interviú ha ampliat les diferències marcant dos gols més abans del descans. El resultat de 3-0, sumat al fet que Fernandao s’ha ressentit dels seves molèsties, han fet que decidís reservar-se per al pròxim partit al Palau Blaugrana.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana