Futbol sala

20.05.2008 22:18

L’Interviú, millor (5-2)

El Barça Senseit ha perdut per 5-2 el primer partit de la sèrie semifinal al títol de la Lliga Nacional de futbol sala. El ritme de joc ha estat marcat per l'Interviú des del primer moment.

La defensa ha estat de nota durant el primer quart d’hora. Amb un Paco Sedano incommensurable, els blaugranes han anat superant les embranzides de l’Interviú Fadesa. L’equip local ha assetjat des del primer minut. Schumacher i Marquinho han escalfat motors i han posat a prova el porter blaugrana, que ha salvat situacions molt compromeses.

Per exemple, al minut cinc de joc, els àrbitres xiulen penal de PC sobre Gabriel. Schumacher el xuta, però Paco Sedano amb el braç desvia el primer intent i també el refús.

Els verds han continuat posant a prova la defensa blaugrana. Durant 15 minuts, el Barça ha resolt moments tensos. Però aquesta dèria per tancar les files no els ha permès crear en atac.

Interviu_2.jpgEl joc dinàmic de l’Interviú impedia qualsevol acció fora del guió que obligava a estar atents per no badar. Marquinho, al minut 13, i Torras, només un minut després, han pressionat encara més. Amb l’entrada d’Andreu Linares, els locals han apujat un esglaó la intensitat. Tant que a falta de sis minuts per al descans, Marquinho ha obert l’electrònic amb una jugada amb segell propi.

Es trenca el partit

L’entrenador blaugrana, Marc Carmona, ha sol·licitat ràpidament temps mort. Però l’equip ha hagut de resoldre més accions perilloses abans de finalitzar el primer temps. Des de la banda, Andreu Linares ha servit cap a Marquinho. La pilota, que ha passat entre les cames de PC, ha estat refusada per Paco Sedano, una vegada més.

Les rotacions a la banqueta blaugrana no han acabat de tenir èxit. De fet, Fernandao ha provat a jugar. Però l’hispano-brasiler ha tornat a notar molèsties.

Els de Jesús Candelas han vist recompensada la seva insistència amb el 2-0 en una gran triangulació a la contra. Schumacher ha creuat la pilota a l’altra banda. Jordi Torras, exjugador del Barça, ha cedit l’esfèric en diagonal a Schumacher, que ha batut a barraca Sedano.

Interviu_3.jpgAmb el 2-0 a menys de quatre minuts del descans, el Barça s’ha vist desbordat. En atac, Chico i Dani Fernández han pogut retallar, però en les dues ocasions ha fallat la decisió.

En canvi, Neto ha col·locat el 3-0 a 38 segons per tancar-se la primera meitat. El jugador d’Interviú ha passat de la glòria a la pena perquè en el moment de la celebració del gol ha fet un mal gest amb el genoll que l’ha obligat a deixar definitivament la pista. El diagnòstic inicial ja ha estat de lesió greu.

A la represa s’acaba el matx

Interviu_4.jpgLes pitjors sensacions des de la perspectiva blaugrana s’han corroborat tot just començar la segona part. I és que el dibuix del partit no ha canviat. Schumacher ha convertit el seu segon gol al minut i mig de començar el segon temps. Ha estat una jugada d’estratègia perfectament confeccionada. Andreu ha combinat amb Marquinho i aquest ha buscat Schumacher, que no ha fallat.

Tres minuts més tard, Joan Linares ha firmat el 5-0.

Hi ha gols blaugrana

Amb un resultat tan contundent, el Barça Senseit ha continuat treballant. L’equip no s’ha rendit i ha mantingut a ratlla la defensa. L’Interviú tampoc no ha cedit en el seu intent d’ampliar el marcador.

Carmona ja ha provat el porter-jugador a menys de 10 minuts de la conclusió. Primer amb Fran Serrano. Però el tècnic ha canviat ràpidament Serrano per Javi Rodríguez. Amb el capità ordenant, s’han provat tots els recursos tàctics. Al final s’han vist els resultats. Dani Fernández, a dos minuts del final, i PC, a falta de 49 segons, han marcat els dos gols blaugrana amb què s’ha acabat el primer matx de les semifinals.

El Pozo també s'avança

L’altra eliminatòria semifinal l’ha guanyada El Pozo Múrcia per 3-0. Dissabte a Torrejón de Ardoz es disputarà el segon partit amb el Carnicer Torrejón d’amfitrió.

INTERVIÚ FADESA, 5
FC BARCELONA SENSEIT, 2

Interviú Fadesa:
Luis, Neto (1), Schumacher (2), Marquinho (1), Gabriel – cinc inicial– Torras, Andreu Linares, Joan Linares (1), Dimas, Rogerio

FC Barcelona Senseit: Sedano, Chico, Javi Rodríguez, Igor, Dani Fernández (1) – cinc inicial– PC (1), Fran Serrano, Fernandao, Rafa Muñoz, Pedrinho

Gols: 1-0, Marquinho (min. 14); 2-0, Schumacher (m. 17); 3-0, Neto (m. 20); 4-0, Schumacher (min. 24); 5-0, Joan Linares (min. 25); 5-1, Dani Fernández (min. 39); 5-2, PC (min. 40)
Àrbitres: Rabadán Sáinz i Rodríguez García