26.01.2008 14:47

Primera llista amb Chico

Cristina Collado

El jugador brasiler Chico ha entrat a la seva primera convocatòria en partit oficial amb el Barça Senseit. És la millor notícia del partit que enfrontarà el Barça Senseit al Tuco Muebles al Palau (12.30 h).

Serà un partit especial per a tots. Perquè juguen al Palau, davant la seva afició. Perquè van a la recerca dels tres punts que posin fi a la ratxa negativa. Però per a ningú no serà tan especial com per a Chico. Després d’obtenir la nacionalització espanyola, el tanca brasiler ha entrat a la primera llista de convocats en un partit oficial aquesta temporada. El seu debut en la present campanya pot arribar diumenge, a les 12.30 h, al Palau Blaugrana contra el Tuco Muebles.

Com arriba el Barça

DSC02488.JPG El retorn de Chico farà que a partir d’ara Marc Carmona doni descans a algun dels seus jugadors en cada jornada. Aquesta vegada, però, qui descansa, per obligació, és Juan Carlos López, que està lesionat. El jugador del planter es va fer un esquinç al lligament lateral intern del genoll dret en l’últim partit, i estarà entre dues i tres setmanes de baixa. El seu company Pedrinho tampoc podrà jugar aquest partit.

El rival

El Tuco Muebles va començar la Lliga amb mal peu. Un empat i dues derrotes van ser-ne els primers resultats. Però, a partir de la victòria per la mínima davant l’Armiñana València (2-3), els cartaginesos van enllaçar tres triomfs consecutius. Després de l’aturada per les seleccions, va tornar a enganxar una mala ratxa. Tres derrotes i només una victòria abans de Nadal. Aquest any 2008 les coses tampoc li han anat gaire bé. Ha perdut contra ElPozo Múrcia, l’Azkar Lugo i l’Interviú Fadesa, i ha sumat tres punts contra el Playas. L’última jornada, en què va rebre a casa l’Interviú Fadesa, la derrota va ser molt ajustada. De fet, es van imposar els madrilenys gràcies a un gol en pròpia porta del Tuco Muebles a l’últim minut.

L’equip de David Marín arriba a Barcelona amb dues baixes: el porter Juanlu, que té una distensió dels lligaments del genoll dret, i l’exjugador blaugrana Manolín, que es va fer una microruptura de fibres a l’isquiotibial de la cama esquerra.

Les frases dels protagonistes

Chico, jugador FC Barcelona Senseit

“Primer de tot, espero aportar l’alegria de poder tornar a jugar. Transmetre’ls la meva il•lusió perquè ells la tornin a tenir. Hem passat per moments difícils, però tirarem endavant”.

Santiago Gea, 2n entrenador FC Barcelona Senseit

“Són un equip experimentat a l’hora d’arribar a finals de partit incerts. Per això cal no deixar que arribin a aquest punt”.

Justo Cáceres, jugador FC Barcelona Senseit

“Cada cap de setmana pensem que canviarem la ratxa. Hem de treballar per això. Hem de ser conscients que juguem a casa i no podem deixar escapar més punts”.
Golejada a la primera volta
En el partit disputat a Cartagena, corresponent a la tercera jornada de la Lliga, els blaugranes van golejar el Tuco Muebles . El Barça Senseit va marxar al descans amb el mínim avantatge del gol aconseguit per Dani Fernández. Però a la represa va començar el veritable festival de gols. PC, Fernandao i Javi Rodríguez van posar el gairebé definitiu 0 a 4 al marcador. Esquerdinha va maquillar el resultat, però dos gols més dels brasilers Fernandao i PC van sentenciar el partit.