29.09.2007 00:15

Una lliçó a domicili (1-6)

El Barça Senseit ha aconseguit els primers tres punts com a visitant, després d'imposar-se per un contundent 1 a 6 davant el Tuco Muebles. Els blaugranes han marcat el ritme des del principi i han marxat al descans amb avantatge al marcador.

Els homes de Marc Carmona han aprovat el seu primer examen fora de casa, i amb nota. L'assumpte d'avui ha estat un exemple de dedicació dels barcelonistes, que han posat contra les cordes a un dels equips que els va posar les coses dificiles en la temporada passada. La victòria en una pista com la de Tuco Muebles confirma el pas endavant que ha donat la secció aquest any.

Mala sort amb vista a porteria

El FC Barcelona Senseit ha començat el partit sense perdre el comandament del joc. El bon joc ofensiu del Barça ha portat als blaugranes a crear 16 ocasions a la primera meitat. El porter local Sergio Gama ha posat les coses difícils als de Carmona, fins al minut 14 els barcelonistes, de la mà de Dani Fernández, no han aconseguit marcar-li el primer gol de l'enfrontament. Amb aquest avantatge d'un gol, el Barça ha arribat al descans.

Efectivitat ofensiva

qm3d6724.jpgLa segona part ha estat clau per als de Carmona. Encara que el número de llençaments a porta s’ha mantingut elevat, el Barça ha tingut més encert a l'hora del gol i ha pogut marcar 5 dianes al Tuco Muebles. Dos gols de PC, dos de Fernandao i un de Javi Rodríguez han marcat les diferències. Els de Cartagena no han pogut portar el ritme dels barcelonistes i únicament Esquerdinha ha pogut superarCristian en una ocasió(1-4), a causa també del bon paper de la defensa blaugrana, que ha fet impossible al Tuco Mobles fer perillar l'avantatge del Barça.

TUCO MUEBLES, 1
FC BARCELONA SENSEIT, 6

Tuco Muebles: Sergio Gama, Fran Amorós, Jordi, De Bail, Esquerdinha – cinc inicial- Javi Matía, Serpa i Aranda

FC Barcelona Senseit: Crístian, PC, Javi Rodríguez, Fran Serrano, Fernandao – cinc inicial – J.C López, Justo Cáceres, Dani Fernández, Rafa Muñoz, Igor i Pedrinho

Gols : 0-1, Dani Fernández (14´); 0-2, PC (23´); 0-3, Fernandao (25´); 0-4, Javi Rodríguez (32´); 1-4, Esquerdinha (35´); 1-5, Fernandao (36´); 1-6, PC (40´)

Àrbitres: Cuesta Sánchez i García Morón