Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Bona acollida del Campus de l'FCB Escola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Formatiu

24.08.2011 11:13

Bona acollida del Campus de l'FCB Escola a Croàcia

www.fcbarcelona.cat


L'estada es va iniciar el dilluns 22 d'agost a Croàcia. Per començar la seva experiència s'ha escollit la ciutat costanera de Porec, on es duu a terme un campus de cinc dies per a 150 nens.


Foto: Arxiu - FCB
Foto: Arxiu - FCB

La formació d'aquests nens i dels tècnics croats va a càrrec del personal que el FC Barcelona s'ha desplaçat fins a Porec. Allà, hi ha anat també el director general de l'FCB Escola, Xevi Marcé, acompanyat per Josep Moratalla, Pepe Serer i Isaac Guerrero.

P1011090.JPGTots ells seran els encarregats de formar els tècnics locals i als més de 500 nens que participaran en aquestes activitats. La setmana vinent l'expedició es desplaçarà fins a Zagreb, on seguiran la seva activitat.

El Club està estudiant la possibilitat d'obrir una escola a la capital croata. Aquest país sempre s'ha caracteritzat per tenir un gran talent esportiu i aquest detall no ha passat desapercebut als responsables de l'FCB Escola. Gràcies a totes aquestes activitats i al gran moment que està travessant el FC Barcelona, ha augmentat considerablement el nombre de seguidors i simpatitzants que l’equip blaugrana té al país, on s’està fent un gran seguiment del Campus.

L'aterratge a terres croates de l'expedició blaugrana ha despertat un gran interès. El FC Barcelona té el suport del jugador Andy Bara, que és un dels responsables que aquest somni s'hagi fet realitat.

Notícies Futbol Base


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana