Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit dels campus oficials del FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.07.2011 12:58

Els campus oficials del FC Barcelona augmenten de 4.000 a 18.000 participants

Jaume Marcet


Els Campus d’Estiu oficials del Barça (FCB Camps) han incrementat els seus participants en més d’un 400% respecte a l’any anterior. Més de 18.000 nens estan gaudint dels Campus d’Estiu organitzats pel FC Barcelona


Els campus oficials del FC Barcelona augmenten de 4.000 a 18.000 participants

El model Barça s’estén arreu del món i el creixement dels FCB Camps (campus oficials del FC Barcelona) són la millor prova d’aquest interès creixent a conèixer i viure des de dins el model Barça.

Objectius dels campus

CAMPUS_CIUTAT_ESPORTIVA_002.JPGEls campus oficials del FC Barcelona es distingeixen per facilitar l’aprenentatge dels conceptes tècnics i tàctics del futbol d’acord amb els mètodes de treball utilitzats pel planter del Barça.

Els nens que s’inscriuen en aquests FCB Camps participen en activitats paral•leles formatives, lúdiques i recreatives, relacionades amb el futbol i el Barça.

En aquests campus es fomenta la convivència entre nens i nenes en edats de formació de diferents procedències, cultures i inquietuds, que comparteixen la passió pel futbol i pel Barça.

Els entrenadors, a més d’insistir en els conceptes futbolístics, tenen cura que els nois mantinguin durant tot el campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats. Un dels objectius principals d’aquestes estades és transmetre els valors que representa el FC Barcelona.

Els campus oficials

A Catalunya, el Barça disposa d’aquests Campus Sport (INEFC Barcelona, Reus, l’Atmella de Mar, Tona i Prades). També n'hi ha a Mallorca.

logocampusoficial.JPGA la resta de l’Estat espanyol els campus oficials del Barça estan localitzats a Candás (Astúries), Quintanar de la Orden (Castella-la Manxa), Fornelos de Montes (Galícia) i La Nucia (Alacant).

El Barça disposa de campus oficials internacionals en aquests països: Guatemala, Costa Rica, Panamà, Anglaterra (Londres), Luxemburg, Itàlia, Croàcia, Estats Units (Los Angeles i Miami), Japó, Corea i Irlanda.

En els propers mesos s’iniciaran FCB Camps a Colòmbia, El Salvador, l’Índia, Vietnam, Tailàndia, Singapur, Filipines, Indonèsia, Malàisia i altres localitats d'Estats Units.

Tots els campus que tenen aquest logo al seu web són els Campus oficials del FC Barcelona. Aquests campus sempre van redireccionats a una adreça oficial: www.fcbcamp.cat el nom del campus.

El logo i la imatge oficial del campus també és una bona eina per comprovar la validesa de l’oficialitat del FCB Camp. Hi ha també un correu electrònic per adreçar qualsevol dubte o suggeriment referent als campus oficials del FC Barcelona: fcbescola.international@fcbarcelona.cat

Llocs estratègics

FCBEscola_Fukuoka.JPGL’elecció de les seus dels campus oficials del FC Barcelona s’escullen d’acord amb un criteri estratègic.

Segons el director general de l’FCB Escola, Xevi Marcé, “ens agradaria arribar a tots els llocs però això és impossible, el Barça busca indrets estratègics per la rellevància dels indrets, per les sinergies amb els patrocinadors i també per donar a conèixer la marca”.

Marcé destaca el valor diferencial dels campus oficials del Barça: “No venem la marca, controlem molt la vessant esportiva i els valors. El nen ens interesa des que arriba fins que marxa, no només per com aprèn tècnicament, sinó per com es comporta, els seus hàbits, el tracte amb els companys i els monitors…

Per Marcé, els FCB Camps són “l’extensió dels valors del futbol formatiu i de la Masia, els exportem a tot el món amb un minuciós control des de Barcelona, la seu central de l’FCB Escola”.

El taller del futbol formatiu

FCB_Escola_a_centreamxrica._3_jpg.jpgMarcé va ser un dels impulsors amb Jordi Rovira de la creació de l’FCB Escola el 2003. L’FCB Escola va recollir els fruits del treball del Torneig Social del Barça, on van fer les seves passes Gerard Piqué i Víctor Valdés.

En aquests vuit anys, 65 nois han fet el salt de l’FCB Escola al futbol base del Club. En aquest període 14 entrenadors també han fet aquest pas. L’últim exemple és el de Jordi Pérez, que de tècnic de l’FCB Escola passarà a ser l’entrenador del Benjamí D del Barça.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana