L’Infantil B, a quarts de final (1-1)

Futbol formatiu

28.12.2010 14:09

Aida Soriano

El Barça s’ha classificat per a la següent ronda del Torneig Internacional de Futbol 7 d’Arona (Tenerife), on es trobarà l’Espanyol. Ho ha fet gràcies a l’empat aconseguit contra l’Inter de Milà en el darrer partit de la fase de grups.

Abans de començar el partit contra l’Inter de Milà, l’últim matx de la fase de grups, l’Infantil B del Barça ja coneixia el resultat de l’altre enfrontament del grup A. Tot i dependre d’ells mateixos per accedir als quarts de final, un resultat o un altre podia afavorir o perjudicar els interessos dels blaugranes. Així, la derrota del Vila-real a mans del Borussia Dortmund (2-1) obligava els nois de Denis Silva i Carlos López a guanyar o empatar per estar a la següent ronda del torneig.

L’Inter colpeja primer

Conscients de tot plegat, els blaugranes han saltat a la gespa del Municipal Antonio Domínguez d’Arona (Tenerife) amb la ferma intenció d’emportar-se el partit, però un gol als quatre minuts de joc de Justice ha fet trontollar l’Infantil B del Barça (0-1). I és que als blaugranes els ha costat trobar l’equilibri per dur a terme el seu joc davant un Inter de Milà molt lluitador que també es jugava les seves opcions d’estar a la següent ronda.

Olmo posa la igualada

Sortosament, quan quedaven tres minuts per al final de la primera part, Dani Olmo ha posat la igualada en el marcador (1-1) amb un llançament de falta. Amb l’empat, el Barça es classificava directament per als quarts de final com a segon de grup, però l’Inter de Milà encara no estava disposat a rendir-se.

Lluita fins al final

Justice ha enviat una pilota al travesser només començar el segon temps i els porters del Barça, tant Cristian Carbó com Joan Fernández, han hagut de treballar de valent per aturar el perill puntual, però letal, dels italians. Per la seva banda, el Barça ha mirat de marcar un segon gol que li donés la tranquil·litat, però ni Carles Aleñá ni Javi Ruiz no han encertat a convertir en gols les oportunitats de les quals han gaudit.

Passen ronda

Al xiulet final de l’àrbitre, l’empat ha estat definitiu i el pas de l’Infantil B del Barça als quarts de final del Torneig Internacional de Futbol 7 d’Arona s’ha fet efectiu. Els blaugranes han accedit a la següent ronda del campionat com a segons del grup A gràcies a la victòria contra el Borussia Dortmund (2-0) en el primer matx i a l’empat contra l’Inter de Milà (1-1).
Dani Olmo, autor del gol blaugrana contra l'Inter de Milà. Foto: arxiu Severino Fernández Sainz.
Un nou repte: l’Espanyol
El rival dels blaugranes als quarts de final serà l’Espanyol, que ha quedat primer del grup C. El derbi català entre blaugranes i blanc-i-blaus es jugarà aquest dimarts a partir de les 20.30 hores i serà retransmès en directe per C+ Futbol. Qui en surti vencedor lluitarà dimecres al migdia per un lloc a la final de la tarda.