Bona arrencada a Tenerife (2-0)

Futbol formatiu

27.12.2010 13:31

Aida Soriano

L’Infantil B del Barça ha guanyat el Borussia de Dortmund en el primer partit de la fase de grups del Torneig Internacional de Futbol 7 d’Arona (Tenerife). Carles Aleñá i Javi Ruiz han signat els dos gols blaugrana.

El conjunt entrenat per Denis Silva i Carlos López ha començat la seva participació en el XV Torneig Internacional Blue BBVA de Futbol 7, que aquests dies se celebra a Arona (Tenerife), amb un gran triomf contra el Borussia de Dortmund per 2 a 0.

Contra el vigent campió del torneig nadalenc, els blaugranes han portat la iniciativa en tot moment, tot i que en la primera part hi ha hagut més igualtat entre ambdós conjunts.

Aleñá obre la llauna

Però al minut 9 de partit, una obertura d’Ayoub cap a la dreta de la frontal, l’ha caçat Carles Aleñá per signar amb l’exterior i amb l’esquerra el primer gol del Barça (1-0) contra els alemanys. Quedaven poc menys de tres minuts per al descans, però encara hi ha hagut temps perquè Dylan gaudís d’una gran ocasió que a punt ha estat de suposar l’empat.

Domini no traduït al marcador

En la represa, però, el Barça ha dominat i el Borussia de Dortmund només ha creat perill en jugades a pilota aturada o en contraatacs. Javi Ruiz ha pogut ampliar distàncies al minut dos de la segona part, però el porter alemany ha salvat. L’Infantil B, amb el migcampista Dani Morer al capdavant, ha portat el partit allà on volia, ha fet treballar els alemanys en defensa, però el gol de la tranquil·litat no arribava.

Javi Ruiz sentencia

I quan semblava que l’1-0 seria definitiu, però també quan més insistentment buscava la porteria rival el Dortmund, Javi Ruiz ha signat el 2-0 amb un xut creuat en fer bona una gran passada de Georgios Spanoudakis (min 23).
Javi Ruiz, l'autor del 2-0 de l'Infantil B del Barça contra el Borussia de Dortmund. Foto: arxiu Severino Fernández Sainz.
El Vila-real, proper rival
Amb el triomf aconseguit, el Barça es col·loca líder del grup A amb tres punts i aquesta tarda jugarà el segon partit de la fase de grups contra el Vila-real (19.30 hores, en directe per Cuatro). Un Vila-real que abans, a les 17.30 hores, s’haurà enfrontat a l’Inter de Milà.