El Torneig d’Arona espera l’Infantil B

Futbol formatiu

23.12.2010 10:55

Aida Soriano / Jaume Marcet

L’equip de Denis Silva i Carlos López participarà del 27 al 29 de desembre en el XV Torneig Internacional de Futbol-7 a Arona (Tenerife). La generació del 98 buscarà adjudicar-se el campionat, tal com va fer al torneig d’estiu a Estepona.

L’Infantil B del Barça competirà en el Torneig Internacional de Futbol-7 Blue BBVA, organitzat per la Fundació El Larguero, que tindrà lloc del 27 al 29 de desembre a Arona (Tenerife). Els nois de Denis Silva i Carlos López seran un dels dotze equips participants en la quinzena edició del popular campionat de Nadal.

Tres rivals de pes

2010-09-25_FCB_INFANTIL_B_-_UE_CORNELLA_001.jpgEnquadrats al grup A, els blaugranes s’enfrontaran a la fase de grups al Borussia de Dortmund alemany, al Vila-real i a l’Inter de Milà, en partits de dues parts de 12 minuts cadascuna que es jugaran a l’Estadi Municipal Antonio Domínguez.

Equips de prestigi

En el torneig participen també equips com el Reial Madrid, l'Athletic Club, el València i el Manchester United (grup B) o el Sevilla, el Benfica, l'Espanyol i l'Atlètic de Madrid (grup C).

Sistema de competició

Els dos primers classificats dels tres grups que conformen el torneig, més els dos millors tercers, accediran als quarts de final, que es disputaran dimarts, 28 de desembre, a la tarda. Les semifinals i la final, aquesta de dues parts de 20 minuts, es jugaran dimecres, 29 de desembre.

Repetir la fita

2010-09-25_FCB_INFANTIL_B_-_UE_CORNELLA_044.jpgEls nois de l’Infantil B ja saben el que és vèncer en un torneig d’aquestes característiques. Va ser a l’estiu del 2010 quan la generació del 98, aleshores Aleví A, va guanyar el XIX Torneig Nacional de Futbol-7, disputat a Estepona (Málaga), i va derrotar el Reial Madrid a la final. En la present edició, els blaugranes voldran repetir la fita i millorar la classificació del torneig de l’any passat de Nadal, quan l’Infantil B, l’actual Infantil A, va caure als quarts de final a mans de l’Atlètic de Madrid.