F. Base-Barça Atlètic

31.05.2010 11:51

El Cadet B i l’Aleví A, Campions

El Cadet B es va proclamar campió de la Nike Premier Cup en vèncer el Rayo Vallecano. Per la seva banda, l’Aleví A també va fer els deures i va guanyar contra el Reial Madrid el 17è Torneig de Futbol 7 d’Estepona.

CADET B Torneig Fase Final estatal Nike Premier Cup
FC Barcelona 5- Rayo Vallecano 0

El Cadet B es va proclamar campió del Torneig Fase Final Estatal Nike Premier Cup, en vèncer pràcticament tots els partits. Els de Víctor Sánchez van treure el seu millor futbol, ja que van estar en tot moment a un molt bon nivell i sobretot van mantenir una actitud molt positiva.

El Cadet B es va enfrontar primerament contra el Rayo Vallecano, el partit més complicat de tot el Torneig i d’on van aconseguir un empat a 1. Tot i així, la victòria contra el Sant Antoni per 5-0 els classificava com a primers de grup.

D’aquesta manera, el Barça s’enfrontava a semifinals contra el Vila-real, primer de grup, i aconseguia la victòria amb un 2-0. D’altra banda, el Rayo Vallecano també feia la seva feina davant del Sevilla amb un contundent 3-0.
El Barça, de nou davant del Rayo Vallecano i ja a la final, va treure la seva millor cara i malgrat l’empat del primer partit i el cansament dels altres, va aconseguir la victòria amb un contundent 5-0 que no deixava dubtes de qui es mereixia ser campió.

Dongou inaugurava el marcador al minut 13. Tot just era l’inici d’un gran recital blaugrana: Pol Garcia, amb un gol de penal, s’encarregava d’aconseguir el 2-0 i Jon Toral i Ivan Romano seguien la seva estela amb dos encerts més. Finalment, i de nou de penal, Sandro Ramírez sentenciava la victòria blaugrana i també el campionat.

D’aquesta manera els de Víctor Sánchez se’n van de vacances amb els deures fets, i és que malgrat no poder guanyar la Lliga, els blaugranes han destacat per un alt ritme i una actitud molt positiva tota la temporada.

ALEVÍ A TORNEIG FUTBOL-7 ESTEPONA diumenge 19.50 final
FC Barcelona 1- Reial Madrid 1 (3-2, penals)

Feia 5 anys que Barça i Real Madrid no s’enfrontaven en una final del Torneig de Futbol 7, i els blaugranes no van decebre. Malgrat un inici advers amb un gol d’Antonio al minut 7, que posava els madridistes al capdavant, el Barça no va deixar de mantenir una insistència que al final els va portar a la victòria en una ronda de penals.

Tot i començar perdent, els blaugranes van seguir mantenint un alt ritme i van crear força ocasions. Tot i així, la falta d’encert i precisió feia augmentar la pressió al camp i dificultava el joc.

Ja a la segona part, el Barça va sortir renovat i amb noves energies. El capità Carles Aleñà aconseguia l’empat al minut 20 després d’una gran assistència de Camara. Sense més canvis, es passava als penals per tal de desempatar. Amb gols d’Oriol, Nelson i Ayoub s’aconseguia la victòria després que el Reial Madrid fallés un penal.

CAMPIONAT CATALUNYA JUVENIL
Can Vidalet 0 - FC Barcelona B 1

L’equip de Sergi Barjuán va imposar-se gràcies a un gol de Roger Canadell a 20 minuts per al final. Els campions de la Lliga Preferent Juvenil van plantar cara a un Juvenil B blaugrana que va provar-ho amb insistència per les bandes. El joc tècnic i profund d’Ernesto i Gio va ser del més destacat del matx jugat al camp municipal del Molí.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Jabac i Terrassa 0 – FC Barcelona B 1

Victòria per al Juvenil B. L’equip de Sergi Barjuán va imposar-se en un partit molt igualat i de força intensitat, on es va arribar diverses vegades a porteria. Després de 30 minuts d’insistència, Pablo va marcar per als blaugranes l’únic gol del partit. L’expulsió de Pirla i les targetes grogues per a Quim i Ernest, tots tres jugadors del Terrassa, van ajudar el Juvenil B blaugrana.

CAMPIONAT CATALUNYA BENJAMÍ A
FC Barcelona 0 - Cornellà 2

Derrota del Barça contra el Cornellà. Els blaugranes van encaixar 2 gols a la primera part i no van saber remuntar, malgrat tenir nombroses ocasions. La falta d’encert i de precisió van ser protagonistes d’aquest matx.

Amb aquest resultat els de Xavier Ferrando hauran de treure un bon resultat a la tornada si es volen classificar per a la final del Campionat de Catalunya. El partit es disputarà la setmana que ve al camp del Cornellà.

2a DIVISIÓ BENJAMÍ (Prebenjamí)
Bufalà 0 - FC Barcelona13

Victòria del Prebenjamí sense despentinar-se. Malgrat un inici marcat per un ritme molt lent, a poc a poc els blaugranes van iniciar un recital de gols sense deixar gaires opcions a un Bufalà que va anar abaixant la guàrdia a mesura que transcorria el partit. Amb 2 gols d’Ivan, 2 d’Aitor, 1 de Mamadou, 1 de Xavi Priego i 2 d’Albert, entre d’altres, el Prebenjamí va tornar a brillar un cop més.

Resultats al futbol base femení

CAMPIONAT CATALUNYA FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ
Cabanes 1 -FC Barcelona 8

Victòria per a l’equip femení de Jordi Ventura. Malgrat un inici advers a causa del llarg viatge i un públic que va causar molta pressió, les blaugranes van aconseguir mig bitllet d’anada cap a la final de la Copa Catalunya.

El Cabanes va inaugurar el marcador al minut 6 i la tensió es començava a notar en l’ambient. Tot i així, les blaugranes van saber reconduir el resultat mostrant el seu millor futbol. Al minut 22 Nerea va aconseguir l’empat i a partir d’aquí un recital de gols blaugrana en van ser protagonistes.

Al minut 24, marcava Judit Fernández, al 34 Carola aconseguia l’1 a 3 i a partir d’aquí, les jugadores van trobar el punt d’inflexió i l’impuls que els havia faltat a l’inici. Amb gols de Diana al minut 41, Alba al 45, Carola de nou al 60, Marina al 63 i Nerea al 69, les blaugranes es preparen per disputar la tornada diumenge que ve.

LLIGA FEMENÍ JUVENIL-CADET
Europa 0 -FC Barcelona 2
L’equip de Carlos Tregon va aconseguir la victòria en un partit protagonitzat per un Europa tancat amb una estratègia defensiva molt eficient i un Barça insistent que finalment va aconseguir arribar a porteria.

Les blaugranes van intentar en nombroses ocasions aconseguir marcar, però no va ser fins la segona part, quan finalment Blanca inaugurava el marcador al minut 41. Ja al minut 60, tornava a marcar i sentenciava la victòria.