Tornen a guanyar a casa (4-2)

Juvenil A

23.10.2010 17:54

El Juvenil A del Barça ha derrotat l’Osca en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor. Els d’Òscar Garcia han sumat la setena victòria de la temporada. Dongou (2), Etock i Masó han estat els golejadors blaugranes.

Després del darrer partit a casa contra el Poblenc (1-1), el Juvenil A blaugrana no s’ha deixat sorprendre i ha fet la feina a la perfecció. Als set minuts, Jean Marie Dongou, cadet d’últim any, ha obert la llauna en rematar una centrada de Cristian Ceballos (1-0). Precisament, l’autor de l’assistència ha estat el jugador més actiu de la primera meitat i ha fet treballar de valent el porter de l’Osca, Javier.

Intercanvi de cops

2010-10-23_FCB_JUVENIL_A_-_SD_HUESCA_008.jpgMalgrat el gran nombre d’ocasions generades en la primera meitat pel Barça, els d’Òscar Garcia han marxat al descans amb l’1-0. I no ha estat fins al minut 60 que Dongou, novament, ha signat la segona diana blaugrana. Tot i la superioritat dels locals, els aragonesos mai s’han ensorrat i han fet valer la seva disciplina per convertir les poques ocasions de les quals han gaudit. Unai, dos minuts després del 2-0 blaugrana, ha retallat diferències (2-1). I només tres minuts més tard, Gael Etock, ja de tornada de la selecció espanyola sub-17, ha marcat el 3-1 en rematar una centrada de Gerard Deulofeu.

Sentencien en el minut 90

Però el rival, lluny d’abaixar els braços, ha seguit creient en l’empat i Pablo ha posat el 3-2 en el marcador quan quedaven deu minuts per al final. El Barça ha seguit buscant la porteria contrària per sentenciar el matx i, finalment, quan es complia el temps reglamentari, Jordi Masó ha rubricat la victòria del Juvenil A amb una rematada de cap (4-2), que permet als d’Òscar Garcia seguir a la zona alta de la classificació.
Jean Marie Dongou, l'autor de dos dels quatre gols del Juvenil A contra l'Osca. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.
LA FITXA
Juvenil A, 4
Osca, 2

FCB Juvenil A:
Carlos, Edu, Rosell, Ayala, Balliu (min 74, Bako), Palau (min 65, Gustavo), Ernesto (min 55, Deulofeu), Espinosa, Dongou, Etock, Ceballos (min 60, Masó).

SD Osca: Javier Díaz, Alberto, David, Sergio, Rober, Kevin. Adrià (min 46, Unai), Lucas, Chema (min 73, Javier), Ángel Luis (min 60, Javier Rami), Jorge Valero (min 60, Pablo).

Gols: 1-0, Dongou, min 7; 2-0, Dongou, min 60; 2-1, Unai, min 62; 3-1, Etock, min 65; 3-2, Pablo, min 80 i 4-2, Masó, min 90.

Àrbitre: Juan Rodríguez.