Empat agredolç (1-1)

Juvenil A

10.10.2010 14:35

El Juvenil A del Barça no ha pogut aconseguir la victòria contra el Poblenc en un partit marcat per l’expulsió (min.23) del porter blaugrana, Unzué, i un penal en contra, que Rafa Alcántara ha contrarestat amb la diana de la igualada.

La primera meitat del partit entre el Barça i el Poblenc, un dels darrers classificats, ha estat marcada per l’expulsió per vermella directa del porter Jesús Unzué per un penal inexistent dins l’àrea. A partir d’aquí, Òscar Garcia ha hagut de replantejar el matx i Carlos Castarnado, el porter suplent, ha saltat al camp en substitució del davanter Gael Etock. I és que el Juvenil A del Barça, que ha començat portant perill a la porteria contrària amb un xut de Gerard Deulofeu que el porter rival ha hagut de refusar, s’ha quedat petrificat per la decisió arbitral i Macià ha transformat la pena màxima en el 0-1 malgrat la gran estirada de Castarnado, que ha endevinat la trajectòria de la pilota.

Rafa empata el partit

Amb 10 jugadors durant vint minuts del primer temps i tota la segona meitat, els blaugranes han trigat a sobreposar-se del cop rebut i no ha estat fins a la represa que els d’Òscar Garcia han reaccionat. Armand Ella ha avisat el conjunt mallorquí amb una rematada de cap que ha marxat desviada, però, poc després, Rafa Alcántara, el màxim realitzador del Juvenil A, no ha perdonat: el jugador blaugrana ha combinat amb Ella dins l’àrea i ha finalitzat la jugada amb un xut que ha perforat la xarxa rival (min 55).

La victòria no arriba

El gol de l’empat ha donat aire al Juvenil A que ha trobat la manera de lluitar contra la intensitat del rival, el qual ha acabat també amb deu jugadors per l’expulsió de Remnes quan quedaven set minuts per a l'acabament. Fins al final del partit, Cristian Ceballos, Armand Ella i el mateix Rafa Alcántara han pogut marcar el gol del triomf blaugrana, però la diana no ha arribat i el xiulet final de l’àrbitre ha fet efectiu el repartiment de punts. Un empat del qual ha estat testimoni d’excepció el jugador del primer equip Xavi Hernández, que ha presenciat el partit des de la graderia, i que deixa els d’Òscar Garcia entre els tres primers classificats de la Divisió d’Honor, però que ha vist frenada la seva gran arrencada a casa, on encara no havia concedit cap gol ni cap punt.