Victòria contundent a les Illes (0-3)

Juvenil A

17.10.2010 14:26

L’equip entrenat per Òscar Garcia ha guanyat en el primer desplaçament de la temporada a Mallorca (Illes Balears). Els gols d’Etock (2) i Ayala han fet possible el triomf contra el Joventut Sallista.

El Juvenil A del Barça ha protagonitzat el millor partit de la temporada fins ara al camp Sallista. El grup dirigit per Òscar Garcia ha superat el 'handicap' que suposa jugar en un camp petit, ha trobat la manera d’imposar el seu joc i ha gaudit d’un munt d’ocasions contra un Joventut Sallista molt defensiu i físic, que no ha trobat la manera d’aturar les accions dels blaugranes en atac.

Superioritat blaugrana

El Barça arribava a Inca (Mallorca) després de deixar-se dos punts a casa contra el Poblenc (1-1) i és per aquest motiu que els d’Òscar Garcia volien tornar a guanyar per refermar-se a la part alta de la classificació. Els blaugranes han tingut la possessió de la pilota en tot moment i han generat molt perill a la porteria contrària, tant que el resultat final ha estat curt si es tenen en compte les ocasions de les quals han gaudit els visitants.

Etock i Ayala decideixen

Davant l’absència de dos jugadors importants com són Rafa Alcántara, el màxim golejador blaugrana, i de Gerard Deulofeu, convocats amb les categories inferiors de la selecció espanyola, Gael Etock i Sergio Ayala s’han erigit en protagonistes. Només començar la segona meitat, Ernesto Cornejo ha estat objecte de penal i Etock ha estat l’encarregat de transformar-lo en el 0-1. Trenta minuts després, Sergio Ayala ha rematat de cap una centrada de Cristian Ceballos per signar el 0-2 i a falta de sis minuts per al final del partit, el camerunès Etock ha tancat el marcador amb un xut des de fora de l’àrea (0-3).

Segons a la taula

Amb aquest resultat, el Barça suma la cinquena victòria del curs en set jornades i se situa segon a la classificació del grup tres de la Divisió d’Honor Juvenil amb 17 punts, per darrere de l’Espanyol, líder amb dos punts més.

Sergio Ayala, l'autor del 0-2. Foto: arxiu FCB.