FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.02.2010 12:41

El futbol base visita el Museu

www.fcbarcelona.cat


Els equips del futbol base del FC Barcelona, amb l’única excepció del Barça Atlètic, van descobrir dimecres al vespre el nou espai multimèdia del Museu. Jugadors, tècnics i auxiliars van fer una visita privada per reviure la història del club.


Jordi Penas, director del Museu, va fer d’amfitrió a tots els membres del futbol base blaugrana que estaven convocats en aquesta visita. El nou espai multimèdia, inaugurat el mes de gener passat, va ser la gran atracció.

“Estan encantats!”

El directiu Jacint Borràs, president del Barça Atlètic, va acompanyar el futbol base en aquesta visita: “Estan encantats de veure-ho! Veuen els ídols que ells volen emular el dia de demà en aquesta pantalla gegant en què es viuen totes les jugades de manera espectacular”.

Borràs destacava l’esforç del club en aquesta exposició: “Era interessant que els nois i noies coneguessin aquest espai perquè ha estat un gran esforç per part del club. És una manera de conèixer la història d’una manera viva i això agrada a tothom”.

Un CD de record


Tots els jugadors, tècnics i auxiliars que van completar la visita es van endur cap a casa un CD de record amb les fotos de la presentació del futbol base blaugrana i les fotos del dia que tots van sortir a la gespa del Camp Nou , el passat 3 d’octubre coincidint amb el Barça-Almeria.
El futbol base visita el Museu
El precedent de Guardiola
Pep Guardiola va ser un dels primers a descobrir el nou espai multimèdia del Museu. L’entrenador del primer equip de futbol va passejar amb calma pels diferents espais del Museu i va afirmar que l’experiència també seria molt atractiva per als seus jugadors. Ho va fer el matí del 16 de gener , el dia de la inauguració d’aquest nou espai.


Comparteix a

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana