FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base

03.10.2009 20:16

Festa total del planter

Jaume Marcet


El futbol base blaugrana ha viscut una jornada inoblidable. Tots els equips del planter han visitat el Museu i han trepitjat la gespa de l’estadi just abans de l’inici del Barça-Almeria. Laporta els ha encoratjat a “portar sempre el club al cor”.


Aquest 3 d’octubre no l’oblidaran fàcilment els més de 300 nois i noies de les categories inferiors del club.

Visita al Museu

2009-10-03_RECEPCION_FUTBOL_BASE_010.JPGA un quart de sis s’han reunit tots per visitar el Museu. Molts d’ells ja el coneixien, però els qui l’han recorregut per primera vegada s’han impregnat de la història del seu club.
Els títols, les llegendes, els mites del Barça han estat els protagonistes de les mirades i de les converses dels joves talents del planter.

Recepció del president

2009-10-03_RECEPCION_FUTBOL_BASE_021.JPGJoan Laporta ha volgut dirigir-se a tots els jugadors i tècnics de les categories inferiors del Barça a la Sala París en una recepció que ha començat a un quart de set de la tarda.

El president els ha donat les gràcies “per fer del nostre futbol base del club el millor del món”.

2009-10-03_RECEPCION_FUTBOL_BASE_032.JPGLaporta ha encoratjat els nois del planter amb aquestes paraules: “El Barça és un equip estimat perquè vosaltres estimeu el Barça, us demano que sempre el porteu al cor i l’estimeu com ho feu ara” .

Al president blaugrana l’han acompanyat el vicepresident esportiu, Rafel Yuste, el president del Barça Atlètic, Jacint Borràs, així com el director del futbol base, José Ramón Alexanco.

El moment estel•lar

2009-10-03_PARTIDO_03.JPGEl moment més esperat per tots els joves integrants de les categories inferiors del club ha arribat a tres quarts de vuit de la tarda. En aquell moment han saltat a la gespa els setze equips inferiors del club. Els aficionats a l’estadi han aplaudit amb força tots els integrants del planter blaugrana que tan bons resultats està donant al primer equip en les últimes temporades.
Festa total del planter
Les fotos oficials, a la Ciutat Esportiva
 Les fotografies oficials dels setze equips del futbol base del Barça es faran, com és habitual les últimes temporades, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En les properes setmanes es fixarà un dia per immortalitzar les plantilles del planter d’aquesta temporada 2009/10.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana