Futbol Base

28.12.2008 16:52

Classificats per als quarts de final a Maspalomas (2-0)

El FC Barcelona ha certificat la seva classificació matemàtica per als quarts de final del Torneig de Futbol 7 de Maspalomas després de batre el Sevilla per 2-0. Els blaugranes es jugaran el lideratge del grup en el derbi amb l’Espanyol.

Els nois d’Albert Puig han dominat de principi a fi i s’han endut els tres punts en l’enfrontament amb el Sevilla. Aquesta victòria permet al Barça afrontar el derbi amb l’Espanyol amb la garantia d’estar classificats per a la següent ronda.

Molt bon treball ofensiu

L’Infantil B ha estrenat el marcador al minut 6 de joc amb una diana de Ramon Saavedra. El jugador blaugrana ha marcat el seu segon gol del torneig després de rebre una gran passada de Kaptoum. El Barça no ha renunciat a ampliar la seva renda de gols i ha mantingut la intensitat ofensiva.

El segon gol blaugrana ha arribat al minut 10 de la primera part. Enguene ha transformat una falta directa a la frontal de l’àrea per posar el 2 a 0 definitiu a l’electrònic. El Barça s’ha mostrat sòlid també en defensa i ha mantingut la porteria imbatuda.

Cal puntuar al derbi per ser líders de grup

Tot i que el Barça ja s’ha assegurat la classificació matemàtica per a la següent ronda, els nois d’Albert Puig necessiten puntuar al partit davant l’Espanyol per assegurar la primera posició del grup. El derbi tindrà lloc a les 20.15 hores. Els partits de quarts de final d’aquest prestigiós torneig es disputen demà dilluns 29 de desembre a partir de les 10 del matí.
5 gols en els dos primers partits
El Barça ha marcat cinc dianes en els dos partits que ha disputat aquest diumenge al torneig de Maspalomas. A més dels 2 gols davant el Sevilla, els blaugranes han vençut l’AC Milan aquest matí per un contundent 3 a 0 .