Futbol Base

28.12.2008 12:30

Inici amb golejada a Maspalomas (3-0)

El FC Barcelona ha començat amb molt bon peu el Torneig de Maspalomas després de desfer-se de tot un rival d’alt nivell com és l’AC Milan per un ampli 3 a 0.

L’Infantil B ha estat molt superior als italians, que només s’han acostat en dues ocasions a la porteria blaugrana.

2-0 al descans

Els nois d’Albert Puig han mostrat des del principi els seus credencials en el primer partit del Torneig de Maspalomas. Kaptoum ha obert el marcador, en el minut 2 de joc. El jugador culer ha sortejat tres defensors italians i ha definit molt bé per materialitzar el primer gol pel Barça..

Abans d’arribar al descans, Saavedra ha signat el segon gol blaugrana, després de fer una gran jugada individual. Saavedra ha encarat al porter i amb una molt bona definició i sang freda ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa.

A la represa, el gol definitiu

El quadre blaugrana ha continuat creant ocasions de perill, però el 3 a 0 definitiu ha arribat a la segona meitat per mitjà de Sebas, que ha col•locat perfectament el seu xut a la porteria italiana després d’una bona passada d’Enguene.

Jacint Borràs, amb el Barça a Maspalomas

Jacint Borràs, directiu president del Barça Atlètic, ha viatjat a Gran Canària per seguir de prop el torneig de l’Infantil B del club a Maspalomas. Borràs donarà el seu suport a l’equip blaugrana en aquest tradicional i prestigiós torneig nadalenc de futbol.