FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

15.09.2008 18:31

Luis Enrique: "Tinc 21 titulars"

Jaume Marcet


Luis Enrique prefereix utilitzar tots els recursos abans d'apostar per un onze molt definit. L’entrenador del Barça Atlètic valora l’actitud dels seus jugadors al Narcís Sala tot i la derrota contra el Sant Andreu.


L’entrenador del filial blaugrana va explicar, en la roda de premsa posterior a la derrota (1-0) al camp del Sant Andreu, com pensa gestionar la plantilla al llarg de la temporada.

Ni titulars ni suplents

sat-barcaatl_x5x.jpg“Veureu com tots jugaran. Ara mateix no penso en tenir un onze fixe; potser al llarg de la temporada el trobo, però aquí no hi ha ni titulars ni suplents”. De fet, Luis Enrique assegura que ara mateix “tinc 21 jugadors” i afegeix: “Jugarà qui s’ho guanyi en els partits i entrenaments”. El missatge als jugadors és clar: ningú té el lloc assegurat però tampoc hi ha jugadors sense opcions per jugar.

Bona actitud

En la primera jornada de Lliga, contra el Santa Eulària , Luis Enrique no va acabar satisfet de l’actuació dels jugadors. Tot i assolir el mateix resultat al Narcís Sala (1-0) el desenvolupament del matx va portar a l’asturià a fer una lectura ben diferent: “En aquest partit no tinc queixa de com s’han comportat els meus jugadors. Han treballat bé, no hem tingut problemes d’actitud”.

Per 'Lucho', la derrota contra el Sant Andreu s’explica per “una errada defensiva que ha sabut aprofitar un gran equip que estic convençut que acabarà entre els quatre primers”, asseguraba un tècnic del Barça Atlètic que va elogiar l’equip de Natxo González. 
Luis Enrique: “Tinc 21 titulars“
Pla setmanal
Aquest dimarts és l’únic dia festiu per al Barça Atlètic de Luis Enrique. La resta de dies de la setmana el filial s’exercitarà a les 10:30 hores a la Ciutat Esportiva. Divendres s’entrenaran a la mateixa hora, però al Miniestadi. Dissabte, Barça TV oferirà en directe (18 hores) el pròxim compromís: Barça Atlètic-Atl.Balears.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana