F. Base-Barça Atlètic

14.09.2008 19:45

El filial cau en un duel molt igualat (1-0)

Edgar Fornós / Jordi Clos

Un gol de Lanzarote al minut 70 ha decidit el derbi entre el Sant Andreu i el Barça Atlètic. Els de Luis Enrique, que han merescut millor sort, han estat a punt d’establir l’empat en el descompte.

El tercer duel entre el Sant Andreu i el Barça en set dies s’ha decantat cap el bàndol quadribarrat. Com en els anteriors, ha estat un partit igualat, amb poques ocasions de gol, i en el que s’ha tornat a imposar el més efectiu. En aquest cas, el gol de Lanzarote ben entrada la segona part ha certificat la segona derrota del filial barcelonista a la Lliga, tot i que ha estat a punt d’empatar en el descompte.

Respecte mutu

sant_andreu-fcb_atletic_x1x.jpgLa millor oportunitat del primer temps ha arribat ben aviat. Al minut 2, una internada per la dreta d’Edu Oriol l’ha rematat Lanzarote i, quan la pilota entrava, Botia ha salvat el gol sobre la línia. Ha estat, sens dubte, l’opció més clara d’uns 45 minuts inicials molt igualats, en què tots dos equips s’han mostrat molt respecte mutu.

Dos avisos de Nolito (min 21 i 42) ha estat el bagatge ofensiu del Barça Atlètic en aquest període.

Gol de Lanzarote

La segona part ha estat una mica més entretinguda i ràpidament ha arribat el primer xut entre els tres pals. Ha estat novament Nolito qui, al minut 56, ha fet lluir Morales amb un xut creuat. Però el Sant Andreu també es començava a aproximar amb perill. Així, Lanzarote ha avançat els quadribarrats en aprofitar, sense gaire angle, un rebuig de Miño (min 70).

A punt d’empatar

Amb l’1-0 el Barça ha estirat línies, però només en una ocasió ha pogut superar l’ordenada defensa del Sant Andreu. Ha estat en temps de descompte, quan Abraham s’ha plantat als dominis de Morales amb la pilota controlada i el porter local ha salvat un empat que, vista la igualtat, hauria estat el més just.