FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F. Base-Barça Atlètic

17.07.2008 21:07

Luis Enrique: “Fa temps que em sento entrenador”

Jaume Marcet


En el seu primer dia de treball a la Ciutat Esportiva com a entrenador del Barça Atlètic, Luis Enrique no s’ha sentit estrany. El tècnic asturià assegura que fa temps que va deixar de ser futbolista: “penso i exerceixo d’entrenador”


Com si tota la vida hagués fet d’entrenador, Luis Enrique ha afrontat el seu primer dia a la gespa dirigint el filial del Barça amb naturalitat i sense estridències.

De jugador a entrenador

QM3D4559.jpgAra fa quatre anys que va penjar les botes i des d’aleshores que ha volgut ser entrenador: “pràcticament ni recordo quan jugava. Fa temps que vaig deixar de ser futbolista i ara em costaria molt posar-me a córrer com un jugador. Em sento més a gust dirigint i entrenant”, afirma un entrenador il·lusionat amb el seu nou repte: consolidar el segon equip del FC Barcelona en el retorn a la Segona divisió B.

La plantilla del filial

Luis Enrique ha començat a treballar amb un grup de jugadors que no és el definitiu. És conscient que les circumstàncies marcaran la composició final de la plantilla: “encara falten els nous fitxatges que de mica en mica s’aniran concretant. També s’ha de veure quants jugadors que ara treballen amb Pep Guardiola, acaben tornant. A banda, segur que hi haurà qui marxarà. Aquest és un procés ben normal en aquestes dates”.

QM3D4612.jpgAl marge d’aquests moviments, Luis Enrique desitja que al primer equip hi arribi el màxim número de jugadors fets al planter. Segons diu, “espero que el Pep es pugui quedar amb el màxim número de jugadors del filial, però tinc clar que els que no necessiti els acolliré amb els braços ben oberts”

Els fitxatges

QM3D4587.jpgEl perfil de les noves incorporacions és el que compleixen Solano i Rayo : “Busquem jugadors amb projecció però també amb experiència en la categoria. Aquests reforços ens aniran molt bé perquè seran la base per ajudar als més joves , els que pugen del planter”.Luis Enrique: “Fa temps que em sento entrenador”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Suport a Marc Blasco
Luis Enrique ha mostrat tot el suport al lateral Marc Blasco que aquest dijous s’ha entrenat després de la mort del seu pare: “és un moment molt difícil per a ell i compta amb el suport del club, del cos tècnic i de la resta de jugadors”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana