FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

17.07.2008 20:00

El Barça Atlètic es posa en marxa

Jaume Marcet/Roger Bogunyà


Aquest dijous a les 18.30 hores de la tarda ha engegat la pretemporada el Barça Atlètic. Luis Enrique, nou tècnic del filial, ha dirigit la seva primera sessió al capdavant de l’equip.


L’era Luis Enrique al Barça Atlètic ha donat el seu tret de sortida aquest 17 de juliol. Ho ha fet al camp 1 de la Ciutat Esportiva, acompanyat del seu ajudant Joan Barberà, i amb un grup de 21 futbolistes, inclosos els dos fitxatges, Rayos i Solano.

Amb set del Barça Atlètic

QM3D4497.jpgD’aquests 21 jugadors set formaven part del Barça Atlètic la temporada passada: Oier, Espasandín, Xavi Torres, Toribio, Rueda, Urbano i Botía. Del juvenil A hi eren Masip, Miño, Montoya, Blasco, Fontàs, Thiago, Rochina, Iago i Muniesa, és a dir, un total de nou futbolistes més. A aquests cal afegir-li Romeu, que ha jugat tot el darrer any al juvenil B.

Cal recordar que hi ha fins a set jugadors que s’estan exercitant amb el primer equip: Víctor Sánchez, Víctor Vázquez, Córcoles, Busquets, Pedrito, Jeffren i Abraham.

Sessió suau

Aquests 21 futbolistes han completat una molt suau sessió d’entrenament. Els jugadors s’han dedicat a fer passades i a tenir força contacte amb la pilota, però no han estat exigits físicament en el seu primer dia de treball. Luis Enrique ha destinat també una gran part del temps de la sessió a parlar amb ells.

Aquest divendres l'equip completarà una doble sessió: al matí a les 9.30 hores i a la tarda, a les 18.30 hores.
El Barça Atlètic es posa en marxa
Botía i Muniesa, al marge
El jugador del Barça Atlètic Botía i el del juvenil Muniesa també s’han exercitat aquest dijous, tot i trobar-se en plena recuperació de les seves respectives lesions. S’han entrenat al marge i a un ritme força més suau.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana