F. Base-Juvenil A

11.06.2009 16:06

A tres partits del triplet

David Puig

El Juvenil A del Barça està a tres partits d’ aconseguir el triplet. El primer pas el pot fer aquest diumenge al Miniestadi contra l'Athletic Club en l’anada de la semifinal de la Copa del Rei.

L’equip d’Álex García arriba a la semifinal de la Copa del Rei amb els deures fets i amb la moral pels núvols. Amb dos títols a la butxaca, la Lliga de Divisió d’Honor i la Copa de Campions, la Copa del Rei pot ser la cirera del pastís d’una temporada excel•lent. Per aconseguir el triplet, cal eliminar l’Athletic de Bilbao, rival blaugrana a la semifinal i equip amb què el Barça ja s’ha enfrontat un cop aquesta temporada.

Victòria a la Copa de Campions

MG_7555_copia.jpgCatalans i bascos es van enfrontar al mes de maig a Almuñécar amb motiu de la disputa de la Copa de Campions , que enfrontava tots els guanyadors de les Lligues territorials. El Barça va guanyar l’Athletic Club per 2-1 i, posteriorment, van guanyar la final contra el Celta per 2-0.

La tornada a San Mamés

L’Athletic arriba a la semifinal de la Copa del Rei després d’eliminar als quarts l’Espanyol que va perdre per 2-1 a Lezama després d’empatar a zero en l’anada disputada a Sant Adrià. El juvenil bilbaí també es va proclamar campió de Lliga per davant de la Reial Societat. En declaracions al web del club , l’entrenador Bingen Arostegi reconeixia que el Barça és el pitjor equip que els podia tocar: “És l’equip de més qualitat. M’hauria estimat més tenir-los a la final. Almenys jugarem el partit de tornada a casa, concretament a l’estadi de San Mamés. La clau serà que ens ho creguem”.

Una temporada de somni

celebracio_JA6.jpgEl Juvenil A del Barça està realitzant una temporada excel•lent que pot culminar amb la consecució de la Copa del Rei. Fins ara, millor impossible. Dos títols guanyats, Lliga i Copa de Campions i classificats per a la semifinal de la Copa del Rei després d’eliminar el Vila-real i l’Albacete . Ara, el gran repte de juvenil blaugrana és aconseguir un triplet que només s’ha guanyat un cop. Va ser a la temporada 2004/05, amb Juan Carlos Pérez Rojo a la banqueta.
En directe a Barça TV
El partit entre el Juvenil A i l’Athletic Club de Bilbao serà transmès en directe per Barça TV aquest diumenge a partir de les 12.00 h. Barça TV també oferirà en directe aquest divendres a les 18.30 h la final del Mundial de Clubs sub-18 entre el Juvenil B del Barça i el R. Madrid.