F. Base-Juvenil A

07.06.2009 16:33

Remuntada i directes a les 'semis' (0-3)

El Juvenil A del FC Barcelona ha guanyat l’Albacete Balompié i s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa del Rei.

Els nois d’Àlex García necessitaven remuntar el resultat advers (2-3) de l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei al camp de l’Albacete. Amb l’eliminació a mans dels manxecs a vuitens de final la temporada 2006/07 com a rerefons, els culers han golejat amb dianes de Rochina (2) i Jonathan Dos Santos i han aconseguit el bitllet per disputar les semifinals.

Rochina imposa la seva llei

QM3D8310.jpgA Albacete, la iniciativa del joc ha anat a càrrec dels blaugrana i Rochina ha avisat als vint minuts amb una volea des de fora de l’àrea que ha sortit fora. Però dos minuts després, Polaco ha estat objecte de falta al límit de la frontal i Rochina ha estat l’encarregat de transformar el llançament en l’1 a 0.

Treball d’equip

Les jugades per banda del Barça han fet anar de corcoll la defensa manxega, però els blaugrana, amb el porter Marc Martínez al capdavant, també han hagut de treballar per desfer el perill de l’Albacete en jugades aïllades i a la contra. Abans del descans, Montoya ha tingut el 0-2 en una acció individual que no ha vist porteria.

La remuntada es consuma

Amb el 0-1, el Barça quedava eliminat de la Copa del Rei, però al minut 35, tres minuts després que una canonada de Gus piqués al travesser, la remuntada s’ha convertit en una realitat: Rochina ha recollit una passada de Montoya al vèrtex de l’àrea i ha fet un centre-xut que ha suposat el 0-2.

Jonathan sentencia

QM3D8275.jpgEn el temps de descompte, Jonathan Dos Santos ha convertit una falta sobre Zambudio, que ha marxat del camp lesionat, en el gol de la sentència. Amb el 0-3, ja no hi ha hagut temps per a més, i l’Albacete no ha pogut fer res per evitar que el Barça es classifiqués per a les semifinals de la Copa del Rei.

Dimarts, el rival

El rival dels blaugrana a la següent ronda de la competició es coneixerà dimarts. Sevilla, Athletic Club de Bilbao i el Tenerife són els possibles rivals.