FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

10.06.2009 14:36

Dos ‘stages’ de pretemporada per al filial

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres al matí s’ha conegut el calendari de la pretemporada del Barça Atlètic. La tornada a la feina està prevista pel 20 de juliol i l’ordre del dia preveu dues estades a El Montanyà i a Irlanda.


Si fa pocs dies Luis Enrique explicava que la plantilla del Barça Atlètic ja està pensada , aquest dimecres s’ha conegut quin serà el calendari de pretemporada del filial barcelonista.

Tornada a la feina i a El Montanyà

El conjunt que dirigeix Luis Enrique tornarà a la feina el 20 de juliol, el mateix dia que ho farà el primer equip. Després de dues jornades de treball, el Barça Atlètic marxarà cap a El Montanyà, on farà un ‘stage’ d’una setmana de durada, del 22 al 29 de juliol. Durant aquests dies es jugarà un partit amistós contra el Tona.

Estada a Irlanda

Sense temps per descansar, el Barça Atlètic viatjarà a Irlanda el 31 de juliol, país on tindrà lloc el segon ‘stage’ blaugrana. En aquest cas es disputaran dos enfrontaments amistosos amb equips locals com el Bohemians l’1 d’agost i amb el Dundalk el dia 3. El dia 5 d’agost es posarà punt i final a l’estada irlandesa i els blaugranes tornaran a Barcelona.

Amistosos a casa

Finalitzades les dues estades, el dia 8 d’agost està previst un nou partit amistós al Miniestadi, tot i que encara no es coneix quin serà el rival. Malgrat que encara no estan definits els rivals ni les localitzacions, el calendari del Barça Atlètic preveu partits amistosos els caps de setmana del 15 i 22 d’agost, enfrontaments que han de servir per agafar el to de competició adient de cara a començar amb força la Lliga.
Dos ‘stages’ de pretemporada per al filial
La Lliga torna a l’agost
La competició regular de la Segona Divisió B tornarà a finals del mes d’agost, concretament l’últim cap de setmana, el del 29 i 30 d’agost.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana