FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Barça Atlètic

08.06.2009 14:56

“La plantilla del filial ja està planificada”

www.fcbarcelona.cat


L’entrenador del Barça Atlètic Luis Enrique ha assegurat que ja té planificada la plantilla del filial. Tot i que la competició va acabar fa unes setmanes, Luis Enrique reconeix que no s’ha desenganxat de l’esdevenir del seu equip.


Luis Enrique ha assegurat que està en contacte constant amb Josep Guardiola i que “tot està coordinat” referent tant als jugadors del filial que pujaran al primer equip, com els que els substituiran al Barça Atlètic.

Barça Atlètic planificat

lUCHO_CAJASTUR.jpg“Estem planificant com serà la nova plantilla del Barça Atlètic però encara s’està disputant la Copa del Rei juvenil, i la Segona Divisió B, tenim una planificació que no respon a aquestes últimes dues setmanes sinó a mesos de treball.” Ha assegurat el técnic asturià.

Tot i això però, Luis Enrique ha assegurat que “està en procés de comunicar-s’ho als jugadors tant bon punt acabin la competició”.

Elogis a Guardiola

LUCHO_CAJASTUR3.jpgL’asturià ha elogiat la tasca de Josep Guardiola durant la temporada “des de l’inici ha demostrat que compta amb els jugadors del planter, cap entrenador de la història del futbol espanyol ho havia fet.” Luis Enrique ha declarat que es sent “orgullós dels jugadors del Barça Atlètic que han debutat, no només a Primera Divisió, que ja és difícil, sinó amb el FC Barcelona i el que això representa”. I també ha afegit que “mai havia vist una generació de jugadors del planter que comptés tant en el primer equip”.

Un estiu tranquil

Luis Enrique ha aconsellat als culés que davant els moviments de jugadors típics del mercat futbolístic no pateixin més del necessari, “crec que el culé està molt tranquil veient qui porta el Club, l’equip i qui té el poder de decidir”. I és que ha assenyalat que si ja ho van fer bé l’any passat, en un moment molt difícil ara, el culé no ha de dubtar”.

“La plantilla del filial ja està planificada”
Activitat solidària
Luis Enrique ha apadrinat la signatura de l’acord per al patrocini de l’Espai d’Associacions de Pares de Pacients entre l’Hospital de Sant Joan de Déu i Cajastur. L’asturià ha assegurat que “la medecina no pot realitzar la seva tasca sense una vessant humana cada dia més necessària”. Després de la roda de premsa, Luis Enrique ha visitat als nens dels serveis de rehabilitació, activitat que de tant en tant desenvolupa anònimament “amb màniga curta i amb un ambient més familiar”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana