Futbol Base

25.05.2009 18:11

El Juvenil A marca la línea

La classificació del Juvenil A pels quarts de final de la Copa del Rei i el passi a la final i a quarts de la Copa Catalunya per part de l’Aleví A i del Juvenil-Cadet Femení han estat els èxits més destacats del planter blaugrana aquest cap de setman

COPA DEL REI JUVENIL (TORNADA DELS 1/8)
Vila-real CF, 2 – FC Barcelona A, 3
JUVENIL_A_07.jpgEl conjunt dirigit per Álex García s’ha classificat pels quarts de final de la Copa del Rei després de vèncer en un matx que va estar sota control durant 70 minuts. La relaxació posterior va donar pas a la reacció del Vila-real, que va retallar distàncies i amb el 2-3 va fallar un penal. Els gols d’Ilie, Jonathan Dos Santos i Carmona van donar el pas a la següent ronda al Barça.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B, 2 – C. Gimnàstic Tarragona, 0

Victòria per acabar la temporada. Després d’una campanya on el títol de Lliga va arribar set setmanes abans del final, els de Xavier García Pimienta van guanyar el Nàstic. Durant la primera meitat, la igualtat va ser la tònica. Però ja en la represa, Palau i Espinosa van ser capaços de superar l’adversari i la calor per establir el definitiu 2 a 0, en un matx marcat per les ocasions errades pels blaugranes. El rival, per contra, només va inquietar a pilota aturada.

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ
FC Barcelona A, 6 – CE Granollers, 0
QM3D9734.jpgPrimera ronda, superada. El conjunt dirigit per Sergi Milà es va classificar pels quarts de final de la Copa de Catalunya en derrotar el Granollers. Els blaugrana van inaugurar el marcador en el primer minut del matx per mediació d’Alexis Meva. I abans del descans, Alexis va transformar la segona diana del Barça. El Granollers va inquietar als culers en poques accions i en la represa, Stephane, Cano, Alexis Meva i Joel van tancar el compte golejador dels locals. La setmana vinent, l’Aleví A participarà en un torneig, i en quinze dies, es jugarà el passi a les semifinals de la Copa contra el guanyador del Gramenet – Fundació Sánchez Llibre.

PREBENJAMÍ
FC Barcelona, 3 – Sistrells CF C, 0
Matx de domini blaugrana, on els de Jordi Puig van endur-se el triomf gràcies al hat-trick de Julián. Al descans es va arribar amb un 2-0 i a la represa, una diana més va sentenciar el matx. La propera setmana, els més menuts del futbol base disputaran el darrer partit de Lliga.

CAMPIONAT CATALUNYA JUVENIL-CADET FEMENÍ
FC Barcelona, 16 – UE Cabanes, 0
El conjunt dirigit per Carlos Tregón va certificar el seu passi a la final de la Copa Catalunya. Les blaugrana ja eren virtualment finalistes després de vèncer a l’anada per 2-12 al rival. Però la més que contundent victòria al partit de la tornada va evidenciar la superioritat del Barça a la competició. Míriam (4), Nerea (3), Clàudia (2), Blanca (2), Rebeca (2), Helena (2) i Guti van ser les golejadores.
Partits i tornejos amistosos
MEMORIAL JUAN ANTONIO POMARES (Lloret de Mar)
Cadet A
Els de Víctor Sánchez es van imposar a la final contra l’Espanyol (3-2) i es van adjudicar el torneig. La setmana vinent, la Copa Catalunya entra en escena i els blaugrana jugaran contra el Mercantil.

MEMORIAL VALENTÍ SIMÓN (Puig-Reig)
Infantil A
L’equip entrenat per Andrés Carrasco va guanyar el torneig en vèncer el Lleida a la final per penals. Durant la setmana, els blaugrana disputaran contra el Nàstic de Tarragona els vuitens de final de la Copa Catalunya.

TORNEIG PENYA BARCELONISTA VALL D’ARAN (Bossòst)
Infantil B
Els nois d’Albert Puig van derrotar la Reial Societat a la final del torneig per 4 gols a 2. La setmana vinent, disputaran dos compromisos: un a Vic i l’altre a L’Ametlla.

TORNEIG MEMORIAL JUAN ANTONIO POMARES (Lloret de Mar)
Aleví B

A la final contra l’Espanyol, els gols d’Ayoub i Aleñá van permetre al conjunt dirigit per Jordi Font proclamar-se campió. El proper cap de setmana, l’equip es dividirà en dos per disputar un torneig a Getxo i un altre a Mataró.

IV TORNEIG F-7 CIUTAT DE BALAGUER
Benjamí B
El conjunt dirigit per Xavier Franquesa va aconseguir un meritori tercer lloc en el torneig Ciutat de Balaguer. El Lleida, el campió, va privar als blaugrana de disputar la final. La setmana vinent, el Barça jugarà un torneig a Figueres.

TORNEIG F-7 SANTPEDOR
Femení Infantil-Aleví
Les noies entrenades per Jordi Ventura van quedar terceres al torneig disputat a la terra de l’entrenador del primer equip del Barça, Josep Guardiola. Les blaugrana van caure a les semifinals, però en la lluita pel tercer i quart lloc, les culers van guanyar la Selecció Catalana per 4 a 0.