F. Base - Juvenil A

24.05.2009 17:18

Els quarts de final esperen (2-3)

La victòria del Juvenil A del FC Barcelona contra el Vila-real permet els blaugrana classificar-se per a la següent eliminatòria de la Copa del Rei.

Uns 70 minuts de joc molt seriosos per part de l’equip dirigit per Álex García han fet possible el triomf dels blaugrana al camp del Vila-real (2-3). El matx, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, l’ha dominat el conjunt visitant des d’un bon principi, i els gols d’Ilie, Jonathan i Carmona han traduït aquesta superioritat al marcador. Però en uns darrers minuts de bogeria i relaxació culer, els grocs han retallat diferències. El resultat final, sumat a la victòria de l’anada (4-0), dóna al Barça el passi als quarts de final.

Gol inicial

El començament del matx ha servit a ambdós equips per testar les seves armes. Carmona ha avisat amb un xut i Marc Martínez ha aturat la internada de Joselu en l’un contra un. I als quinze minuts, el Barça ha inaugurat el marcador amb un gol d’oportunisme del blaugrana Ilie, qui des de dins l’àrea ha aprofitat un servei de cantonada per marcar el 0-1.

Jonathan marca el camí

JUVENIL_A_11.jpgDesprés que l’assistent assenyalés fora de joc en una acció clara de gol, en què Carmona es quedava sol davant el porter del Vila-real, Jonathan Dos Santos ha signat el 0-2. El migcentre mexicà ha jugat escorat a l’esquerra i als 25 minuts de joc, ha regalat als espectadors una autèntica meravella: des de fora l’àrea, Jonathan ha efectuat un xut amb l’exterior que ha agafat efecte i ha entrat a la porteria rival per tota l’escaire.

En la jugada posterior al gol, Joselu ha obligat Marc Martínez a posar els cinc sentits en un nou un contra un que el porter ha salvat. I abans del descans, Carmona i Bartra han pogut ampliar la renda blaugrana.

Carmona sentencia

Als dos minuts de la represa, una passada en profunditat de Polaco l’ha aprofitat Carmona per transformar el 0-3. Cinc minuts després, els xuts de Jonathan i Bartra s’han estavellat al pal.

Reacció del Vila-real

JA_VI_JL.jpgAbans de la mitja hora de joc de la segona meitat, la relaxació del Barça ha provocat la reacció del Vila-real, que ha aconseguit escurçar diferències per mediació de Collado. Amb l’1-3, als grocs han vist com l’àrbitre els ha anul•lat un gol. I al minut següent, Juanra ha convertit en el 2-3 una centrada de Mauricio.

Abans del xiulet final, els locals han pogut empatar el partit quan Segarra ha comès penal, però Nico ha enviat al pal el seu llançament i el refús posterior.

Dimarts, sorteig

Aquesta victòria, sumada a la aconseguida en el partit d’anada, classifica els d’Álex García per als quarts de final de la Copa del Rei. Dimarts, el sorteig depararà el rival dels blaugrana en la següent ronda d’aquesta competició. I el proper cap de setmana, el 30 i 31 de maig, es disputarà el partit d’anada de l’eliminatòria.
LA FITXA
Vila-real, 2
FC Barcelona, 3

Vila-real: Yelco, Jiménez, Fran (Migue, min.78), Borja, Català (Nando, min.69), Joselu, Juanjo, Nico, Cubillas (Collado, min.63), Adrià, Mauricio (Juanra, min.55).

FC Barcelona: Marc Martínez, Montoya (Martí Riverola, min.49), Segarra, Bartra, Planas (Terrón, min.56), Oriol Romeu, Carmona (Gerard Zambudio, min. 79), Ilie, Anselmo, Polaco, Jonathan (Rochina, min.62).

Gols: 0-1, Ilie (min.15); 0-2, Jonathan (min.24); 0-3, Carmona (min.47); 1-3, Collado (min.47); 2-3, Juanra (min.81)