F. Base-Barça Atlètic

26.03.2009 20:17

Objectiu: promoció d’ascens

David Puig

El Barça Atlètic té clar quin és l’objectiu d’aquí a final de temporada: classificar-se per a la promoció d’ascens a la 2a A. La victòria contra el Terrassa (3-0) deixa el filial blaugrana en cinquena posició empatat a punts amb el quart, el Sant And

La victòria per 3-0 davant el Terrassa ha deixat el Barça Atlètic a les portes dels llocs de promoció d’ascens, empatat a 49 punts amb el quart classificat, el Sant Andreu. A set jornades per al final de la Lliga, el filial blaugrana ocupa una situació de privilegi, impensable mesos enrere quan l’equip lluitava per evitar els llocs de descens.

Luis Enrique, il•lusionat

QM3D5987.jpgL’entrenador, Luis Enrique Martínez, creu que ha arribat el moment que els jugadors donin el millor de si mateixos tant a nivell individual com col•lectiu. Un cop superats els moments complicats de la temporada, l’equip té un repte molt atractiu per endavant com és poder jugar un play-off d’ascens. “Estem insistint als jugadors que ens trobem en una situació privilegiada i que cal que tots treguin el que porten dins per poder lluitar per aquest repte”.

Millorar en atac

QM3D2721.jpgTot i el bon partit que l’equip va fer contra el Terrassa, Luis Enrique creu que l’equip encara ha de millorar si vol aspirar a l’ascens: “M’agradaria que l’equip millorés perquè per poder tenir opcions d’entrar en els llocs de play-off hem de jugar millor del que ho vam fer contra el Terrassa. M’ha agradat l’actitud de l’equip en defensa quan perdíem la pilota, però encara hem de millorar molt ofensivament”.

Frec a frec amb el Sant Andreu

QM3D0027.jpgAmb el Vila-real B i l’Alcoià amb un peu i mig en la promoció d’ascens i el Sabadell ocupant còmodament la tercera posició, la lluita pel quart lloc serà entre el Barça Atlètic i el Sant Andreu, tots dos empatats a 49 punts. Per darrere també pugen forts el Lleida, sisè amb 46 punts i l’Ontinyent i el Badalona, tots dos amb 44.

D’aquí al final de la Lliga regular, blaugranes i quadribarrats tenen un calendari molt semblant, amb partits davant rivals de la zona mitjana- baixa de la classificació, excepte el Sabadell. L’equip arlequinat juga aquest cap de setmana contra el Sant Andreu a la Nova Creu Alta, mentre que visitarà el Miniestadi en la penúltima jornada de la Lliga, en un partit que pot ser decisiu.
Sense els internacionals
Per al partit d’aquest dissabte contra el Gavà (16:30 hores), Luis Enrique no podrà disposar dels internacionals sub-21 Botía, Jeffren i Miño. Tots tres ja són a Madrid, on s’han incorporat a la concentració de la selecció de López Caro per preparar els partits contra Irlanda i Suècia.