F. Base - Barça Atlètic

25.03.2009 20:02

Més a prop del play-off (3-0)

Jesús Carrillo

El Barça Atlètic ha derrotat el Terrassa per 3-0 en el matx jugat al Miniestadi corresponent a la 31a jornada de la Segona Divisió B. Els de Luis Enrique segueixen a la cinquena plaça, però amb els mateixos punts que el Sant Andreu.

El partit s’ha decidit en una espectacular primera part dels blaugranes. Els gols de Pedro, al minut 18, i de Jeffren, des del punt de penal al minut 28, han estat els que han marcat la resta del partit.

El tercer gol ha arribat a l’últim minut del partit, una obra d’art futbolística a càrrec de Víctor Sánchez que ha trencat el partit al Miniestadi.

Dos penals en set minuts

QM3D2692.jpgLa primera acció perillosa dels locals ha acabat amb un golàs de Pedro, que des de la banda dreta ha connectat un xut precís amb l’esquerra. Als 21 minuts, l’àrbitre ha xiulat un penal contra el Barça Atlètic. Afortunadament, el llançament del davanter del Terrassa ha anat als núvols. Instants després, un altre penal, ara a favor del filial blaugrana, l’ha transformat Jeffren en el segon gol blaugrana enganyant el porter.

Canvi obligat a la primera part

Instants abans de l’1-0, als 16 minuts de partit, Luis Enrique ha hagut de fer el primer canvi. Una topada entre Córcoles i Botía ha acabat amb un tall a la cella dreta del capità, que no ha pogut continuar. L’entrada de Tiago ha fet que Abraham passés a ocupar el lateral dret.

A més dels dos gols blaugrana, els de Sergio Lobera han disposat de dues bones ocasions que no han sabut aprofitar.

Mantenen el ritme i el resultat

QM3D2728.jpgA la segona part, els jugadors del Terrassa han intentat escurçar les diferències, però el filial blaugrana no ha abaixat en cap moment la concentració i ha mantingut el joc de posicions, la possessió de la pilota i el joc per les bandes. Els egarencs no han pogut contrarestar en cap moment el joc blaugrana. Als 26 minuts de la segona part, una forta entrada de Tomillo a Pedro Rodríguez ha significat la targeta vermella directa per al defensa del Terrassa.

Víctor Sánchez remata

Amb un home menys, la possible reacció dels del Vallès ha quedat gairebé en no res. Després de veure molt joc dur desplegat pel Terrassa, la rèplica blaugrana ha estat un golàs a càrrec de Víctor Sánchez, que ha culminat una acció extraordinària dins l’àrea petita, que ha acabat amb un dels gols més bonics que s’han vist aquest any al Miniestadi.

Guardiola, a la Llotja

Aprofitant la data entre setmana del partit del Barça Atlètic, tant Josep Guardiola com ‘Tito’ Vilanova i Juan Carlos Unzué han estat a la Llotja del Miniestadi. A les grades també s’ha deixat veure Sylvinho amb els seus fills.