FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

F.Base-Juvenil A

04.02.2009 19:22

20 jornades líders

www.fcbarcelona.cat


L’equip d’Àlex Garcia ha recuperat el seu estatus natural aquesta temporada. La victòria contra el Ferriolenc va retornar el Juvenil A al liderat, posició que va deixar d’ocupar només durant una jornada.


La victòria contra el Ferriolenc (3-2) combinada amb l’empat del Mallorca al camp del Girona en la darrera jornada de lliga, ha retornat el Juvenil A del Barça al primer lloc de la classificació. L’equip d’Àlex Garcia ha estat líder en 20 de les 21 jornades que s’han disputat, estatus que va perdre en la 20a jornada després de la derrota patida al camp del Mallorca (3-1).

Queden 27 punts per disputar

Alex_Garcia.pngL’entrenador de l’equip, Àlex Garcia, reconeix que els jugadors van sentir una especial alegria després de recuperar el liderat: “Ens sabia molt de greu haver cedit el primer lloc després de tantes jornades com a líders. Per això va ser tant important guanyar el Ferriolenc. De tota manera, som conscients que encara queda molta lliga per davant, 27 punts per disputar i el més important és ser líders en la jornada 30”.

Líders des de la primera jornada

El Juvenil A blaugrana va assolir el liderat en la primera jornada de la competició i des d’aleshores ha mantingut un interessant duel, primer amb l’Espanyol i, després, amb el Mallorca, equip amb el que es troba empatat a 49 punts al capdavant de la classificació.
Fotos: Arxiu
Fotos: Arxiu
La Salle, proper rival
El Juvenil A del Barça jugarà el proper diumenge al camp de La Salle, desè classificat . Per la seva banda, el Mallorca ho farà al camp del Ferriolenc, equip que tanta feina va donar als blaugranes en la darrera jornada de lliga.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana