Futbol base

02.02.2009 11:12

El juvenil A recupera el liderat

L’equip dirigit per Àlex García recupera el liderat gràcies a la victòria contra el Ferriolenc en una bona jornada per al futbol base blaugrana

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 3 – CD Ferriolenc, 2

L’equip d’Àlex Garcia va recuperar el liderat en guanyar 3-2 el Ferriolenc. Al minut 18, els blaugranes ja guanyaven 2-0 gràcies als gols de Bartra i Rochina. Malgrat la superioritat del Barça, Mateo transformava el 2-1 abans del descans en l’única ocasió visitant. La segona meitat seria força grisa en gran mesura per la pluja que va dificultar la pràctica del futbol. Quan al minut 41 Montoya sentenciava amb el 3-1 i semblava que no hi hauria temps per a més, un penal a favor dels balears posaria emoció a un partit de clar domini local.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
AE Prat, 1 – FC Barcelona B, 2

Partit molt igualat entre el Barça i el Prat. Els blaugranes van dominar el primer temps, tot i no gaudir de grans ocasions per avançar-se al marcador. Al minut 45, Martí Riverola avançava els de Garcia Pimienta. Un control de pilota més gran en la segona meitat propiciaria que al minut 66 Mauro Icardi signés el 0-2. Al 92, els locals anotaven el gol de l’honor.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A, 5 – UE Figueres, 0

Victòria dels de Víctor Sánchez, que van fer valer el seu paper de favorits contra el Figueres. Als cinc minuts, els blaugranes ja guanyaven gràcies al gol d’Ayala. Les dianes de Gerard (2) i Ateba van permetre als locals marxar al descans 4-0. Alguer als 20 minuts de la represa completava la golejada.

LLIGA PREFERENT CADET
Barri Santes Creus, 1 – FC Barcelona B, 0

Primera derrota de la temporada dels de Francesc Sánchez, que van anar per darrere del marcador des del minut 1 de partit. El control del matx va ser blaugrana de principi a fi. I en el darrer minut, hi podria haver arribat la igualada quan l’àrbitre va xiular penal a favor del Barça. Gerard, però, va errar la pena màxima.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona – CF Riuprimer. Partit Ajornat

El partit que havia d’enfrontar l’Infantil A blaugrana i el CF Riuprimer no es va disputar per culpa de les fortes pluges que van caure la nit anterior. El terreny de joc va quedar del tot impracticable i per evitar possibles riscos de lesions els dos conjunts van decidir posposar-lo. A falta de confirmació oficial, el partit podria disputar-se el 25 de febrer.

QM3D8845.jpgLLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona, 5
Mollerussa, 1

Victòria molt clara davant d’un fluix Mollerussa. La primera part acabaria amb un 4 a 1 per als d’Albert Puig. A la segona, un gol de Kaptoun de penal feia pujar el cinquè gol al marcador. La resta de dianes les van signar Adrià, en dues ocasions, Sebas i Ramon.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Figueres, 0

En un camp en molt mal estat per culpa de les pluges, els de Sergi Milà van protagonitzar un partit molt seriós i pràctic contra el penúltim classificat. Juanma, de penal, i Joel avançaven els blaugranes a la primera part. A la represa, Alexis, Àlex Carbonell i Cano arrodonien el resultat.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 0
EF Gavà, 0

El Barça va disposar de les millors ocasions per obrir el marcador, però es va trobar amb un Gavà molt ben plantat en defensa. El conjunt del Baix Llobregat també va tenir les seves opcions en jugades aïllades, un cop de cap de Lino va estar a punt de transformar-se en gol. Els de Jordi Font, tot i no poder sumar els tres punts, van demostrar ser un equip molt lluitador.

Ple de victòries
Jornada rodona per als equips bases femenins i per als més petits de la casa, els benjamins

LLIGA F7 PREFERENT BENJAMÍ
Escola F. Gavà A, 0
FC Barcelona A, 5

Victòria àmplia de l’equip de Xavier Ferrando a domicili al camp de l’Escola F. Gavà per un 0 a 5. El Barça va començar amb molt bon peu el matx i Roger va obrir el marcador després d’una jugada de contraatac al minut 5. La segona diana va ser en pròpia porta. Abans del descans, Iu va signar el tercer gol blaugrana. A la represa,
Nico i Guillem van tancar el marcador.

SEGONA DIVISIÓ BENJAMÍ
Prebenjamí, 6
UE Sants, 1

Golejada dels blaugranes a un Sants que no va tenir cap opció de buscar la remuntada. Adrià i Julian, per partida doble, Guillermo i Ivan van ser els autors dels gols.

LLIGA NACIONAL FEMENÍ
FC Barcelona, B, 3
Penya blanc-i-blava La Roca, 0

Les noies de Joaquim Querol van saber fer front a un partit que començava ensopit. Gràcies al treball intens de l’equip i als gols de Lorena, Sheila i Olga les blaugranes van emportar-se l’enfrontament.

LLIGA JUVENIL-CADET FEMENÍ
Santboià FC, 0

El Barça va dominar des de l’inici i al minut 20 ja manava a l’electrònic. Cristina, Maria Soriano i Carla van fer possible que al descans el resultat fos ja de 0-3. A la represa i malgrat la pluja i la intensitat del Santboià, les noies de Carlos Tregón van arrodonir el marcador amb dos gols més, obra de Blanca i Claudia.

LLIGA INFANTIL-ALEVÍ FEMENÍ
FC Barcelona, 11
Olèrdola, 0

El Barça no va tenir pietat d’un Olèrdola que no va trobar la manera de frenar les jugadores locals. Al descans les noies de Jordi Ventura ja guanyaven 5 a 0. A la represa van arribar els sis gols restants.