Futbol Base-Barça B

07.12.2007 12:18

Guardiola: “Hem perdut dos punts contra el Masnou”

David Puig

L’entrenador del Barça B, Josep Guardiola, ha lamentat deixar escapar dos punts al camp del cuer en un partit que, al descans, guanyaven per 0-2. Guardiola reconeix que l’expulsió de Jeffren va resultar clau.

Guardiola lamenta l’oportunitat perduda de sumar els tres punts del camp del cuer. El Barça B va empatar a dos contra el Masnou en un partit que, al descans, guanyava per 0-2. “Hem perdut dos punts. Aquest tipus de partits fora de casa són molt complicats. L’estat del terreny de joc, la manera de jugar dels rivals i altres circumstàncies adverses ens condicionen molt. Nosaltres, sense fer gaire cosa, ens hem posat amb un 0-2 a favor abans del descans, però ells, sense fer tampoc gaires mèrits, han aconseguit empatar el partit”, ha reconegut Guardiola.

Tot i l’empat ( 2-2 ), el punt sumat serveix per continuar ferms en zona de “play off” d’ascens. El Barça B és el tercer, amb 31 punts, sis més que la Pobla de Mafumet, que ocupa la quarta posició.

Segon partit consecutiu amb deu jugadors

Per segon partit consecutiu, el Barça B va jugar en inferioritat numèrica per l’expulsió de Jeffren al minut 65. Si contra el Santboià el filial blaugrana va saber aguantar l’1-0 amb 10 jugadors, davant el Masnou no va poder impedir la remuntada local. Guardiola reconeixia un pecat de joventut: “És el segon partit consecutiu que ens quedem amb 10 per una ximpleria, però son coses que fa la joventut de l’equip. Tot i això, crec que hem de treballar per evitar que passin”.

Al final del partit, Busquets també va ser expulsat al veure la segona targeta groga per simular un penal. Jeffren i Busquets es perdran el proper partit contar el Manlleu per sanció, mentre que Oier, que no va jugar contar el Masnou per lesió, és dubte.
Altres resultats
Aquest dijous es van jugar sis partits corresponents a la setzena jornada de la Lliga de Tercera Divisió, i els marcadors resultants són els següents: