Futbol base

06.12.2007 14:24

El Barça B deixa escapar dos punts al Masnou (2-2)

Marc Guillen/David Puig

El Barça B ha empatat a 2 al camp del cuer en un partit que tenia perfectament controlat al descans. L’expulsió de Jeffren al minut 65 ha estat clau per a la remuntada del Masnou. El filial s'ha merescut una sort millor davant un rival molt lluitador

Al primer temps, el Barça B va controlar prou bé el partit, i es va mostrar seriós en defensa i efectiu en atac, especialment en accions a pilota aturada. Al minut 10, Jeffren feia el 0-1 en transformar una falta amb l’ajut d’un jugador del Masnou, que va tocar la pilota en darrer lloc. L’equip de Guardiola encarrilava perfectament un partit travat en què el cuer va lluitar però que el filial blaugrana va saber llegir perfectament fins a l’expulsió de Jeffren.

Víctor Sánchez marca abans del descans

Al minut 20 va arribar el segon gol blaugrana. Després d'un córner llançat cap a l’interior de l’àrea del Masnou, Víctor Sánchez va rematar amb el cap al fons de la porteria de Cañada. El Barça B encara va disposar d’una altra oportunitat abans del descans amb un remat del lateral Fali. L’ocasió més clara del Masnou en el primer temps va ser en el minut 39, amb un cop de cap d’Alberto que va sortir fora per poc.

Expulsió de Jeffren i remuntada del Masnou

El Barça B va tenir un molt bon inici de segon temps, amb un control superior de la pilota i amb bones ocasions per acabar de sentenciar el partit. Marc Valiente (50’), Pedrito (52’) i Botía (61’) van poder fer el 0-3. Però, quan millor estava jugant el filial blaugrana, va arribar la jugada clau del partit. Jeffren era expulsat en el minut 65 per doble targeta groga, i deixava el seu equip amb deu. El Masnou va aprofitar aquesta circumstància per empatar el partit en només 4 minuts. L’1-2 el va marcar Molina, al minut 71, amb un cop de cap a la sortida d’un córner. El gol de l’empat el va fer Aitor al minut 75, aprofitant un malentès entre Víctor Sánchez i Marc Valiente.

Domini infructuós

Tot i jugar en inferioritat numèrica, el Barça B ha buscat el gol de la victòria, però el Masnou ha tornat a imprimir força al seu joc i ha impedit la reacció blaugrana. Eneko ho ha intentat al minut 83 amb un xut de falta que ha aturat Cañada. Al temps afegit, Busquets ha vist la segona targeta groga per, suposadament, simular penal en una acció dins l’àrea local. Al final, empat a dos en un partit en què el filial blaugrana no ha sabut treure profit d’un 0-2 a favor però que li permet refermar-se en els llocs de "play off" d’ascens.

LES DADES DEL PARTIT
MASNOU 2
FC BARCELONA B 2

Masnou: Cañada, Aleix, Molina, Barberán, Adolfo, Sergi (Galisteo), Toni, Sergio González, Aitor, Aberto (Pep) i Johnny.

FC Barcelona B: Pau, Fali, Botía, Marc Valiente, Espasandín (Xavi Torres), Crosas, Víctor Sánchez, Busquets, Guerra (Urbano), Pedrito (Eneko) i Jeffren.

Gols: 0-1 Jeffren (min 10), 0-2 Víctor Sánchez (min 20), 1-2 Molina (min 71) 2-2, Aitor (min 75).

Àrbitre: Díaz Melero.